نویسنده = سید علی میر قلنج
اثرات استفاده از سطوح مختلف پودر سماق در جیره مرغ‌های تخمگذار بر عملکرد تولید و صفات کیفی تخم مرغ تحت شرایط مختلف نگهداری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 اسفند 1402

10.22034/as.2024.51018.1658

امیر مصیب زاده؛ سید محمد علی میرحسینی؛ حسین شکوری علیشاه؛ پیمان حسنلو؛ سید علی میر قلنج


بررسی تاثیر اسیدهای صفراوی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی در جوجه-های گوشتی

دوره 33، شماره 3، آذر 1402، صفحه 115-126

10.22034/as.2023.57358.1715

سید محمد علی میرحسینی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ سید علی میر قلنج


تأثیر افزودن مکمل های آلی و نانو مس بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ، کلسترول زرده و فراسنجه های خونی مرغ های تخم‌گذار

دوره 33، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 11-21

10.22034/as.2022.27947.1441

پیام باغبان کنعانی؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ سلطانعلی محبوب؛ سید علی میر قلنج


اثرات استفاده از پودر خشک ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Arthrospira platensis) بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی سکوم جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 3، آذر 1401، صفحه 83-95

10.22034/as.2021.44606.1605

فرخ نظمی؛ سید علی میر قلنج؛ محسن دانشیار؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ سینا پیوستگان؛ حسنا حاجاتی


تحلیل بکارگیری فناوری‌های اطلاعات (اتوماسیون) در واحدهای مرغداری‌ شهرستان خوی

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 95-105

حسین یادآور؛ افشین ورمزیار؛ قادر دشتی؛ سید علی میر قلنج