نویسنده = مرتضی چاجی
اثر مغز میوه بلوط بر فعالیت باکتری‌ها، قارچ‌ها و جمعیت پروتوزوآی شکمبه بز نجدی و گوسفند عربی

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 15-33

زهرا هاشمی؛ طاهره محمد آبادی؛ مرتضی چاجی؛ صالح طباطبایی


اثر منبع کربوهیدرات و دانه کانولای غنی از اولئیک اسید بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب و خصوصیات کیفی گوشت بره‌‌های پرواری

دوره 28، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 1-19

صادق اسدالهی؛ محسن ساری؛ نعیم عرفانی مجد؛ مرتضی چاجی؛ مرتضی مموئی


بررسی تاثیر جیره‌های حاوی سطوح مختلف مغز بلوط بر هضم، تخمیر و تجزیه‌‌‌‌پذیری شکمبه ای گاو و گاومیش در خوزستان

دوره 28، شماره 3، آذر 1397، صفحه 17-29

زهرا رحمتی مقدم؛ طاهره محمدآبادی؛ هدایت الله روشنفکر؛ مرتضی چاجی؛ خلیل میرزاده


اثر گیاه خارمریم بر هضم‌پذیری و تخمیر میکروبی علوفه سیاه‌شور و ریخت شناسی پروتوزوآ در شتر تک‌کوهانه

دوره 24، شماره 3، آذر 1393، صفحه 110-122

ایران خدادادی؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری