کلیدواژه‌ها = قابلیت هضم برون‌تنی
اثر روش‌های عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی دانه ذرت بر تولید گاز و فراسنجه‌های تخمیری در شرایط برون‌تنی

دوره 29، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 103-115

حسین اصغر حسین زاده؛ فریبا فریور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری


اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا

دوره 27، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 217-230

پروین شورنگ؛ سادیه جلیلیان؛ فرشید فتاح نیا؛ علی اصغر صادقی؛ علی اشرف مهرابی