Bioprocessing of acorn kernel with Lactobacillus plantarum to reduce its tannin
R
Bahaaldini
گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج
author
M
Khajavi
گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج
author
R
Naghiha
گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج
author
S
Prsaei
گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج
author
text
article
2018
per
Animal Science Research
University of Tabriz
2008-5125
28
v.
2
no.
2018
1
10
https://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_8003_4935d3c891582f214c09ae337342dae7.pdf
Evaluation of morphological characteristics and phenotypic variation of Iranian honeybee (Apis mellifera meda) in Zanjan province
AR
Moslemi
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان
author
MP
Eskandarnasab
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان
author
MB
Farshineh Adl
مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور
author
J
Saba
گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان
author
text
article
2018
per
Animal Science Research
University of Tabriz
2008-5125
28
v.
2
no.
2018
11
22
https://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_8004_e37316466034907d224aa4b1d1dd0620.pdf
Effect of different chemical and enzymatic treatments on nutritional value, gas production and digestibility of tomato Waste by in vitro techniques
D
Alipour
گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا، همدان
author
M
Kolivand
گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا، همدان
author
R
Alimohamadi
گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا، همدان
author
text
article
2018
per
Animal Science Research
University of Tabriz
2008-5125
28
v.
2
no.
2018
23
34
https://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_8005_9b665551f993f7720bb63f8301a5a789.pdf
Effect of pelleting on the chemical composition, nitrogen fractions and degradability characteristics of a commercial concentrates by two in vitro method
M
Bashtani
گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند
author
H
Farhangfar
گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند
author
F
Ganji
گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند
author
text
article
2018
per
Animal Science Research
University of Tabriz
2008-5125
28
v.
2
no.
2018
35
50
https://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_8006_e2df441913975b222e6533d4af3ca44e.pdf
Effect of soybean meal and canola meal treated with various levels of tannin extracted from Pistachio hulls on crude protein fractions based on CNCPS system
AR
Joolazadeh
گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
author
M
Dehghan Banadaki
گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
author
K
RezaYazdi
گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
author
text
article
2018
per
Animal Science Research
University of Tabriz
2008-5125
28
v.
2
no.
2018
51
63
https://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_8007_bf6a732b8d28a37ead2b3281e77e8272.pdf
Study the concentrations of lead and cadmium in farmed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) in Talesh of Guilan
M
Seifzadeh
ژوهشکده آبزیپروری آبهای داخلی ، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بندرانزلی
author
E
Golshahi
سازمان شیلات ایران، تهران
author
Sh
Safiyari
سازمان شیلات ایران، تهران
author
text
article
2018
per
Animal Science Research
University of Tabriz
2008-5125
28
v.
2
no.
2018
65
79
https://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_8047_63f946ec3faf3ebc1e5d830cbe501674.pdf
An investigation on the effect of different essential oils on feed intake and sheep rumen microbial population
T
Ghoorchi
گروه تغذیه دام و طیور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
author
F
Ghanbari
گروه علوم دامی دانشگاه گنبد کاووس
author
M
Khomeiri
گروه صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
author
M
Ebrahimi
گروه صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
author
text
article
2018
per
Animal Science Research
University of Tabriz
2008-5125
28
v.
2
no.
2018
81
96
https://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_8048_069e70a087aced9f31eb1d4df193ac0b.pdf
Effects of different levels of conjugated linoleic acid (CLA) in post- molting diet of laying hens on production performance, immune response and some blood biochemical parameters
L
Fathollahzadeh
گروه علوم دامی دانشگاه تبریز
author
SA
Mirghelenj
گروه علوم دامی دانشگاه تبریز
author
R
Kiyanfar
گروه علوم دامی دانشگاه تبریز
author
M
Olyaei
گروه علوم دامی دانشگاه تبریز
author
text
article
2018
per
Animal Science Research
University of Tabriz
2008-5125
28
v.
2
no.
2018
97
109
https://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_8049_e883fc31a6ec3e6e435ca09ad3690722.pdf
Cow selective genotyping strategies for genomic selection programs in some simulated dairy cattle
E
Dehnavi
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
author
S
Ansari
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
author
F
Shenkel
مرکز بهبود ژنتیکی دام (CGIL)، دانشگاه گوئلف، انتاریو، کانادا
author
M
Sargolzaei
Semex Alliance, Guelph, ON, Canada
author
text
article
2018
per
Animal Science Research
University of Tabriz
2008-5125
28
v.
2
no.
2018
111
126
https://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_8055_624f8c08cbbb2d42fd2264d786dc7878.pdf
Genetic analysis of milk yield by fixed and random regression models in Shirvan Kurdi sheep
F
Kazemi
گروه ژنتیک و اصلاح و فیزیولوژی دام و طیور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
author
S
Hassani
گروه ژنتیک و اصلاح و فیزیولوژی دام و طیور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
author
F
Samadi
گروه ژنتیک و اصلاح و فیزیولوژی دام و طیور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
author
M
Ahani Azari
گروه ژنتیک و اصلاح و فیزیولوژی دام و طیور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
author
DA
Saghi
گروه علوم دامی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
author
text
article
2018
per
Animal Science Research
University of Tabriz
2008-5125
28
v.
2
no.
2018
127
141
https://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_8056_fb37e210b572a6b79ca23323492d95a6.pdf
The effect of myrtle leaves and essential oil on the fermentation characteristics and digestibility in Arabi sheep
K
Salehpour
گروه علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
author
T
MohammadAbadi
گروه علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
author
MR
Ghorbani
گروه علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
author
text
article
2018
per
Animal Science Research
University of Tabriz
2008-5125
28
v.
2
no.
2018
143
157
https://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_8058_ef12699029074e019eaea32e8425ae40.pdf
Use of in vitro gas production technique for evaluation of corn meal nutritional value and fermentative predictions with comparison to some cereal sources
MH
Sirjani
گروه علوم دامی دانشگاه اراک
author
M
Kazemi
گروه علوم دامی دانشگاه اراک
author
F
Fatehi
گروه علوم دامی دانشگاه تهران
author
MH
Moradi
گروه علوم دامی دانشگاه اراک
author
H
Makar
بخش غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد(FAO)، رم، ایتالیا
author
text
article
2018
per
Animal Science Research
University of Tabriz
2008-5125
28
v.
2
no.
2018
159
176
https://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_8059_7657cc857e0bffd92318787c01ee6e51.pdf
The impact of in ovo feeding with different L- arginine to L- lysine ratios on small intestine histological characteristics and immune system organs in day-old chicks
M
Ebrahimi
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
author
F
Abdolalizadeh
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
author
M
Adib Moradi
گروه بافتشناسی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران
author
H
Janmohammadi
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
author
Z
Rajabi
گروه علوم درمانگاهی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تبریز
author
text
article
2018
per
Animal Science Research
University of Tabriz
2008-5125
28
v.
2
no.
2018
177
191
https://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_8061_a206d15514148e2adacde325040bb4ba.pdf
An assessment of population stratification and haplotype based Genome-wide association for wool quality traits in Zandi sheep breed
H
Mohammadi
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
author
SA
Rafat
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
author
H
Moradi
گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج، دانشگاه تهران
author
J
Shodja
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
author
MH
Moradi
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه اراک
author
text
article
2018
per
Animal Science Research
University of Tabriz
2008-5125
28
v.
2
no.
2018
193
204
https://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_8063_ebfd14c0cf7ad6947d49e582387f73dd.pdf