نمایه نویسندگان

آ

  • آیت الهی مهرجردی، احمد اهمیت اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر آنالیز ژنتیکی میزان تولید شیر درگاوهای هلشتاین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 69-79]

ا

  • ابراهیمی، مرضیه پیامدهای تغذیه درون تخم‌مرغی نسبت‌های مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیت‌های خونی در جوجه‌های گوشتی یک روزه راس [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 143-158]
  • ابراهیم پورطاهر، سارا مقایسه روش انتخاب ژنومی و کلاسیک در اصلاح نژاد طیور بومی ایران [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 201-212]
  • ابراهیمی محمودآباد، سیدروح اله عملکرد بلدرچین‌های در حال رشد تغذیه شده با دانه سویا یا کلزای عمل‌آوری شده با پرتو الکترون [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 55-67]
  • احمدی، فرهاد طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازه‌گیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 205-216]
  • ازغندی، مرجان بررسی ناحیه HVR-III ژنوم میتوکندری گوسفندان ایرانی با روش توالی‌یابی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 133-141]
  • اسدی فوزی، مسعود بررسی سطوح عدم تعادل پیوستگی در ژنوم گاوهای بومی استان فارس با استفاده از داده‌های متراکم نشانگرهای چند شکل تک نوکلئوتیدی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 17-27]
  • اسدی فوزی، مسعود اهمیت اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر آنالیز ژنتیکی میزان تولید شیر درگاوهای هلشتاین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 69-79]
  • اسلامیان، احسان ارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوس‌های تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
  • اسماعیلی زاده کشکوئیه، علی بررسی سطوح عدم تعادل پیوستگی در ژنوم گاوهای بومی استان فارس با استفاده از داده‌های متراکم نشانگرهای چند شکل تک نوکلئوتیدی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 17-27]
  • اسمعیلی نیا، لیدا توانایی یدک شدن آرژنین با گوانیدینواستیک اسید و تعیین نیاز آرژنین مرغ مادرگوشتی در انتهای دوره تولید [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 23-34]
  • اعلائی، مریم تاثیر پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح متفاوت چربی خام [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 15-26]
  • افشار، سلمان استفاده از روش in situ برای مقایسه ضرایب تبدیل پروتیین خام به پروتیین قابل‌متابولیسم در پودر ضایعات کشتارگاهی، دانه سویای تفت داده شده و پودر ماهی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 21-32]
  • اکبری، محمد‌رضا ارزیابی عملکرد، سیستم ایمنی و خصوصیات آنتی‌اکسیدانی سرم در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف نانو ‌اکسید ‌روی از 1 تا 21 روزگی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • ایوبی، محمد رضا بررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسب‌های کرد ایران [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 95-102]
  • ایوبی، محمد رضا مطالعه تنوع ژنتیکی اسب‌ها‌ی عرب و کاسپین با استفاده از مارکرها‌ی ریز ماهواره [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 175-183]

ب

  • باشتنی، مسلم تأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبه‌ای- رو‌ده‌ای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه‌های نایلونی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 185-200]
  • باغبان کنعانی، پیام اثرات سطوح مختلف آرژنین در جیره‌‌های بر پایه کنجاله کانولای عمل‌آوری شده و یا بدون عمل‌آوری با مس بر عملکرد، وزن اندام‌ها و برخی از فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 57-76]
  • بیرانوند، فاطمه بررسی صفات رشد گوسفند لری با استفاده از مدل‌های غیر خطی و شبکه عصبی مصنوعی بهینه شده با الگوریتم ژنتیک [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 129-142]
  • برین، عباس جداسازی و کشت سلول‌های اسپرماتوگونی گاو و بررسی اثر فاکتور رشد اپیدرمال بر تعداد سلول‌ها، اندازه کلونی‌ها و میزان زنده‌مانی اسپرماتوگونی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
  • بروکمایر، روپرت واکنش متابولیسمی گاوهای شیری به تزریق زایلازین هنگام دست‌کاری متابولیت‌های خونی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 137-148]
  • بشارتی، مقصود تأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و کیفیت تخم‌مرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
  • بیگی نصیری، محمد تقی بررسی صفات رشد گوسفند لری با استفاده از مدل‌های غیر خطی و شبکه عصبی مصنوعی بهینه شده با الگوریتم ژنتیک [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 129-142]
  • بناءآبادی، حمید مطالعه تنوع ژنتیکی اسب‌ها‌ی عرب و کاسپین با استفاده از مارکرها‌ی ریز ماهواره [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 175-183]
  • بهاری، علی‌اصغر بررسی اثر دو نوع مکمل کبالت در سطوح مختلف بر ویتامین 12B سرم، عملکرد و قابلیت هضم خوراک در بزغاله نر [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 173-187]
  • بوکان، مهدی بررسی غلظت مس، آهن و روی سرم خون اسب و قاطر در ارومیه [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 101-112]

پ

  • پارسایی، سیامک اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 115-128]
  • پاینده، شهاب اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]
  • پیرمحمدی، رسول تأثیر سم‌زدایی و امنیت غذایی تفاله سیب بر میزان سم ایمیداکلوپراید، تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم درون تنی مواد مغذی در بزهای شیرده مهابادی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 121-136]
  • پرور، رضا اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت گوشت بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 43-159]
  • پیوستگان، سینا اثرات سطوح مختلف آرژنین در جیره‌‌های بر پایه کنجاله کانولای عمل‌آوری شده و یا بدون عمل‌آوری با مس بر عملکرد، وزن اندام‌ها و برخی از فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 57-76]

ت

  • تاجیک، پرویز جداسازی و کشت سلول‌های اسپرماتوگونی گاو و بررسی اثر فاکتور رشد اپیدرمال بر تعداد سلول‌ها، اندازه کلونی‌ها و میزان زنده‌مانی اسپرماتوگونی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
  • ترک زبان، مهشید جداسازی و کشت سلول‌های اسپرماتوگونی گاو و بررسی اثر فاکتور رشد اپیدرمال بر تعداد سلول‌ها، اندازه کلونی‌ها و میزان زنده‌مانی اسپرماتوگونی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
  • تقی زاده، اکبر اثر افزودنی باکتریایی و پری‌بیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
  • تقی زاده، اکبر اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه‌فرنگی بر عملکرد تولید مرغ‌های تخم‌گذار و کیفیت داخلی تخم‌مرغ در دما و زمان‌های مختلف نگهداری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 73-85]

ج

  • جانمحمدی، حسین اثرات استفاده از سطوح مختلف مخمرسلنیوم برعملکرد تولید، سیستم ایمنی و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز مرغان تخمگذار پس از دوره تولک بری [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 159-171]
  • جانمحمدی، حسین اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه‌فرنگی بر عملکرد تولید مرغ‌های تخم‌گذار و کیفیت داخلی تخم‌مرغ در دما و زمان‌های مختلف نگهداری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 73-85]
  • جانمحمدی، حسین اثر بذر خار مریم خام و حرارت‌دیده بر عملکرد رشد و برخی از فراسنجه‌های خونی و ایمنی هومورال جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 77-90]
  • جعفری، مسعود تاثیر پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح متفاوت چربی خام [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 15-26]
  • جلیلیان، سادیه اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]
  • جلیلوند، قاسم تأثیر سطوح مختلف پودر برگ اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 81-94]
  • جهانی عزیزآبادی، حسین اثرات روش‌های مختلف فرآوری دانه کتان بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب شیر و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 105-119]
  • جوادمنش، علی بررسی ناحیه HVR-III ژنوم میتوکندری گوسفندان ایرانی با روش توالی‌یابی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 133-141]
  • جوزی شکالگورابی، ساحره عملکرد بلدرچین‌های در حال رشد تغذیه شده با دانه سویا یا کلزای عمل‌آوری شده با پرتو الکترون [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 55-67]

چ

  • چاجی، مرتضی تعیین دما و pH بهینه رشد باکتری‌های تجزیه کننده مواد لیگنوسلولزی جدا شده از دستگاه گوارش موریانه‌ و اثر آن‌ها بر قابلیت هضم و فراسنجه‌های تخمیر آزمایشگاهی برخی پسماندهای کشاورزی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 69-85]
  • چاجی، مرتضی اثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کم‌دانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره میش‌های عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]
  • چاجی، مرتضی مقایسه اثر سطوح مختلف نانوسلنیوم بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه گوسفند و بز [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 183-199]

ح

  • حاج خدادادی، ایمان اثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ‌ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
  • حاجی زاده، رحمان تاثیر تزریق گونادوتروپین کوریونیک انسانی پس از قوچ‌اندازی بر غلظت پروژسترون و عملکرد تولید‌مثلی میش‌های آمیخته افشاری × برولا مرینو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 161-172]
  • حاج علیان، ادریس تحلیل برخی اقدامات زنبورداران و تاثیر آن بر عملکرد زنبورستانهای منطقه اشنویه [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 147-160]
  • حبیبی، رامین تأثیر سطوح مختلف پودر برگ اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 81-94]
  • حبشی زاده اصل، مونا بررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
  • حیدرزاده، زینب تاثیر پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح متفاوت چربی خام [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 15-26]
  • حسینی، حسین اثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجه‌های خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخ‌های ایمونولوژیک مرغ‌های تخم گذار تغذیه شده با نسبت‌های متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]
  • حسن پور، علی بررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسب‌های کرد ایران [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 95-102]
  • حسن پور، علی مطالعه تنوع ژنتیکی اسب‌ها‌ی عرب و کاسپین با استفاده از مارکرها‌ی ریز ماهواره [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 175-183]
  • حسینخانی، علی اثر افزودنی باکتریایی و پری‌بیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
  • حسن زاده، علی تاثیر نانوذره سلنیم، سلنیم معدنی و آلفاتوکوفرول در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز، مقدار سلنیم خون و افزایش وزن بره‌های نر ماکویی شیرخوار [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 149-163]

خ

  • خالقی دهخوارقانی، مریم آنالیز ژنتیکی برخی بیماری‌های گاو هلشتاین در گله‌های صنعتی استان آذربایجان‌شرقی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 91-103]
  • خدابخش‌زاده، رسول چندشکلی نیمه دوم اگزون 2 ژن GDF9 گوسفند نژاد کرمانی به روش PCR-SSCP و توالی-یابی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 51-60]
  • خدایی مطلق، مهدی اثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ‌ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
  • خیری، روح الله اثرات استفاده از سطوح مختلف مخمرسلنیوم برعملکرد تولید، سیستم ایمنی و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز مرغان تخمگذار پس از دوره تولک بری [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 159-171]
  • خیری، فرشید اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 189-203]
  • خشوعی، حمید طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازه‌گیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 205-216]
  • خطیب‌جو، علی تاثیر پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح متفاوت چربی خام [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 15-26]
  • خلت آبادی فراهانی، امیرحسین اثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ‌ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
  • خلیل وندی بهروز یار، حامد تأثیر سم‌زدایی و امنیت غذایی تفاله سیب بر میزان سم ایمیداکلوپراید، تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم درون تنی مواد مغذی در بزهای شیرده مهابادی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 121-136]

د

  • دیانی، امید تاثیر اندازه ذرات سیلاژ علوفه کامل جو و سطح کنسانتره بر مصرف و هضم جیره‌ها، ابقاء نیتروژن، تولید پروتئین میکروبی و رفتار مصرف در گوسفندکرمانی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 1-16]
  • دانشیار، محسن تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 165-181]
  • درستی، فضیله تأثیر مکمل‌سازی سرکه انگور قرمز و باکتری پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 41-53]
  • دزفولیان، سیدامیرحسین بررسی اثر دو نوع مکمل کبالت در سطوح مختلف بر ویتامین 12B سرم، عملکرد و قابلیت هضم خوراک در بزغاله نر [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 173-187]
  • دقیق کیا، حسین پیامدهای تغذیه درون تخم‌مرغی نسبت‌های مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیت‌های خونی در جوجه‌های گوشتی یک روزه راس [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 143-158]

ر

  • ریاسی، احمد طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازه‌گیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 205-216]
  • ریاسی، احمد اثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجه‌های خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخ‌های ایمونولوژیک مرغ‌های تخم گذار تغذیه شده با نسبت‌های متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]
  • رأفت، سید عباس آنالیز ژنتیکی برخی بیماری‌های گاو هلشتاین در گله‌های صنعتی استان آذربایجان‌شرقی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 91-103]
  • رافت، سید عباس پیامدهای تغذیه درون تخم‌مرغی نسبت‌های مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیت‌های خونی در جوجه‌های گوشتی یک روزه راس [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 143-158]
  • رافت، سید عباس مقایسه روش انتخاب ژنومی و کلاسیک در اصلاح نژاد طیور بومی ایران [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 201-212]
  • رافت، عباس بررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
  • رامین، علی‌قلی بررسی غلظت مس، آهن و روی سرم خون اسب و قاطر در ارومیه [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 101-112]
  • رامین، علی‌قلی تاثیر نانوذره سلنیم، سلنیم معدنی و آلفاتوکوفرول در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز، مقدار سلنیم خون و افزایش وزن بره‌های نر ماکویی شیرخوار [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 149-163]
  • راهوی، سید محمد هادی طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازه‌گیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 205-216]
  • رستمی، بهنام تاثیر تزریق گونادوتروپین کوریونیک انسانی پس از قوچ‌اندازی بر غلظت پروژسترون و عملکرد تولید‌مثلی میش‌های آمیخته افشاری × برولا مرینو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 161-172]
  • رشنوادی، مهدی اثر مرحله بلوغ و زمان برداشت بر ارزش تغذیه‌ای علوفه خشک یونجه برداشت شده از مناطق گرمسیر [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 113-131]
  • رضایی، منصور تاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی به‌همراه ویتامین D3و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادر‌گوشتی پس از تولک‌بری [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 11-21]
  • رضویان، مریم اثر موننسین و عصاره گیاهی بر متابولیت‌های خون و شکمبه و بیان ژن ناقل اوره در اپیتلیوم شکمبه بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 161-174]

ز

  • زاغری، مجتبی توانایی یدک شدن آرژنین با گوانیدینواستیک اسید و تعیین نیاز آرژنین مرغ مادرگوشتی در انتهای دوره تولید [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 23-34]
  • زرین، موسی واکنش متابولیسمی گاوهای شیری به تزریق زایلازین هنگام دست‌کاری متابولیت‌های خونی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 137-148]
  • زهره‌وند، محمد استفاده از روش in situ برای مقایسه ضرایب تبدیل پروتیین خام به پروتیین قابل‌متابولیسم در پودر ضایعات کشتارگاهی، دانه سویای تفت داده شده و پودر ماهی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 21-32]

س

  • ساری، محسن اثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کم‌دانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره میش‌های عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]
  • سالاری حمزه خانی، زهرا اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 115-128]
  • سعادت‌میرقدیم، سیدموسی بررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتی‌بیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 87-99]
  • سلمانی زاویه، وحید اثر موننسین و عصاره گیاهی بر متابولیت‌های خون و شکمبه و بیان ژن ناقل اوره در اپیتلیوم شکمبه بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 161-174]

ش

  • شایقی، وحید تاثیر نانوذره سلنیم، سلنیم معدنی و آلفاتوکوفرول در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز، مقدار سلنیم خون و افزایش وزن بره‌های نر ماکویی شیرخوار [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 149-163]
  • شجاع، جلیل بررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
  • شجاعیان، کمال تأثیر سطوح مختلف پودر برگ اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 81-94]
  • شیخ الاسلامی، آسیه اثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتی‌بیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتری‌های سکوم جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
  • شریفی، احمد رضا مقایسه روش انتخاب ژنومی و کلاسیک در اصلاح نژاد طیور بومی ایران [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 201-212]
  • شریفی حسینی، محمد مهدی تاثیر اندازه ذرات سیلاژ علوفه کامل جو و سطح کنسانتره بر مصرف و هضم جیره‌ها، ابقاء نیتروژن، تولید پروتئین میکروبی و رفتار مصرف در گوسفندکرمانی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 1-16]
  • شعبانی نژاد، علیرضا بررسی صفات رشد گوسفند لری با استفاده از مدل‌های غیر خطی و شبکه عصبی مصنوعی بهینه شده با الگوریتم ژنتیک [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 129-142]
  • شکوری، میرداریوش بررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتی‌بیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 87-99]
  • شکوری، میرداریوش اثر بذر خار مریم خام و حرارت‌دیده بر عملکرد رشد و برخی از فراسنجه‌های خونی و ایمنی هومورال جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 77-90]
  • شمس، علی تحلیل برخی اقدامات زنبورداران و تاثیر آن بر عملکرد زنبورستانهای منطقه اشنویه [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 147-160]
  • شمسی، علی تاثیر اندازه ذرات سیلاژ علوفه کامل جو و سطح کنسانتره بر مصرف و هضم جیره‌ها، ابقاء نیتروژن، تولید پروتئین میکروبی و رفتار مصرف در گوسفندکرمانی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 1-16]
  • شمس شرق، محمود اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت گوشت بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 43-159]
  • شهبازی شورباخلو، خدیجه اثرات ساقه و برگ گیاه مسواک (Salvadora persica L.) و برگ مورد (Myrtus communis) بر عملکرد و جمعیت باکتریایی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 61-72]
  • شهیر، محمد حسین تاثیر تزریق گونادوتروپین کوریونیک انسانی پس از قوچ‌اندازی بر غلظت پروژسترون و عملکرد تولید‌مثلی میش‌های آمیخته افشاری × برولا مرینو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 161-172]
  • شهریاری، راضیه تأثیر سطوح مختلف پودر برگ اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 81-94]
  • شورنگ، پروین اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]

ص

  • صادقی، علی اصغر اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]

ط

  • طباطبائی‌وکیلی، صالح اثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کم‌دانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره میش‌های عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]

ع

  • عبدی بنمار، حسین اثرات استفاده از دو هورمون eCG و GnRH بر عملکرد تولیدمثلی بزهای خلخالی در فصل تولید مثلی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 55-67]
  • عدل بند، مهسا اثر سطوح مختلف عصاره‌ هیدروالکلی بذر شاهی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، لیپیدهای خون و جمعیت میکروبی روده بلدرچین‌ ژاپنی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 29-39]
  • عربی، هادی ارزیابی زیستی اقتصادی پرورش جوجههای گوشتی بر اساس نسبتهای مختلف جنسیتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 201-216]
  • عزیزی، ایوب تعیین دما و pH بهینه رشد باکتری‌های تجزیه کننده مواد لیگنوسلولزی جدا شده از دستگاه گوارش موریانه‌ و اثر آن‌ها بر قابلیت هضم و فراسنجه‌های تخمیر آزمایشگاهی برخی پسماندهای کشاورزی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 69-85]
  • عزیزی، عثمان اثرات روش‌های مختلف فرآوری دانه کتان بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب شیر و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 105-119]
  • عصری رضایی، سیامک بررسی غلظت مس، آهن و روی سرم خون اسب و قاطر در ارومیه [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 101-112]
  • عصری رضائی، سیامک تاثیر نانوذره سلنیم، سلنیم معدنی و آلفاتوکوفرول در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز، مقدار سلنیم خون و افزایش وزن بره‌های نر ماکویی شیرخوار [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 149-163]
  • عظیمی‌یوالاری، صبا اثرات سطوح مختلف آرژنین در جیره‌‌های بر پایه کنجاله کانولای عمل‌آوری شده و یا بدون عمل‌آوری با مس بر عملکرد، وزن اندام‌ها و برخی از فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 57-76]
  • علایی باهر، سیما اثر افزودنی باکتریایی و پری‌بیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
  • علی بیگی، محسن اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 189-203]
  • علیجانی، صادق مقایسه روش انتخاب ژنومی و کلاسیک در اصلاح نژاد طیور بومی ایران [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 201-212]
  • علیجو، یونس علی تأثیر سم‌زدایی و امنیت غذایی تفاله سیب بر میزان سم ایمیداکلوپراید، تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم درون تنی مواد مغذی در بزهای شیرده مهابادی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 121-136]
  • علیزاده، علیرضا استفاده از روش in situ برای مقایسه ضرایب تبدیل پروتیین خام به پروتیین قابل‌متابولیسم در پودر ضایعات کشتارگاهی، دانه سویای تفت داده شده و پودر ماهی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 21-32]
  • علی‌عربی، حسن بررسی اثر دو نوع مکمل کبالت در سطوح مختلف بر ویتامین 12B سرم، عملکرد و قابلیت هضم خوراک در بزغاله نر [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 173-187]

غ

  • غیاثی، سیداحسان تأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبه‌ای- رو‌ده‌ای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه‌های نایلونی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 185-200]

ف

  • فتاحی‎آرا، ساناز تاثیر امواج الکترومغناطیسی قبل از‎انکوباسیون برقابلیت جوجه‎درآوری و فرآسنجه‏های سرم جوجه‎های یک‎روزه گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 105-114]
  • فتاح نیا، فرشید اثر مرحله بلوغ و زمان برداشت بر ارزش تغذیه‌ای علوفه خشک یونجه برداشت شده از مناطق گرمسیر [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 113-131]
  • فتاح نیا، فرشید اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]
  • فرهنگ‌فر، همایون تأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبه‌ای- رو‌ده‌ای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه‌های نایلونی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 185-200]
  • فرهومند، پرویز اثرات سطوح مختلف آرژنین در جیره‌‌های بر پایه کنجاله کانولای عمل‌آوری شده و یا بدون عمل‌آوری با مس بر عملکرد، وزن اندام‌ها و برخی از فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 57-76]
  • فرهومند، پرویز تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 165-181]
  • فضایلی، حسن تعیین دما و pH بهینه رشد باکتری‌های تجزیه کننده مواد لیگنوسلولزی جدا شده از دستگاه گوارش موریانه‌ و اثر آن‌ها بر قابلیت هضم و فراسنجه‌های تخمیر آزمایشگاهی برخی پسماندهای کشاورزی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 69-85]

ق

  • قاسمی، حسینعلی اثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ‌ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
  • قدرتی سوجه، افسون تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 165-181]
  • قنبری، رضا اثرات استفاده از دو هورمون eCG و GnRH بر عملکرد تولیدمثلی بزهای خلخالی در فصل تولید مثلی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 55-67]
  • قوچخانی، رویا پیامدهای تغذیه درون تخم‌مرغی نسبت‌های مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیت‌های خونی در جوجه‌های گوشتی یک روزه راس [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 143-158]
  • قورچی، تقی اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت گوشت بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 43-159]

ک

  • کاظمی بن‌چناری، مهدی اثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ‌ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
  • کاظمی بن‌چناری، مهدی استفاده از روش in situ برای مقایسه ضرایب تبدیل پروتیین خام به پروتیین قابل‌متابولیسم در پودر ضایعات کشتارگاهی، دانه سویای تفت داده شده و پودر ماهی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 21-32]
  • کاظمی فرد، محمد تاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی به‌همراه ویتامین D3و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادر‌گوشتی پس از تولک‌بری [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 11-21]
  • کیانفر، روح الله اثرات استفاده از سطوح مختلف مخمرسلنیوم برعملکرد تولید، سیستم ایمنی و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز مرغان تخمگذار پس از دوره تولک بری [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 159-171]
  • کیانفر، روح الله اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه‌فرنگی بر عملکرد تولید مرغ‌های تخم‌گذار و کیفیت داخلی تخم‌مرغ در دما و زمان‌های مختلف نگهداری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 73-85]
  • کریمی، امیر تأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و کیفیت تخم‌مرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
  • کریمی، کریم بررسی سطوح عدم تعادل پیوستگی در ژنوم گاوهای بومی استان فارس با استفاده از داده‌های متراکم نشانگرهای چند شکل تک نوکلئوتیدی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 17-27]
  • کرمانشاهی، حسن تاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی به‌همراه ویتامین D3و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادر‌گوشتی پس از تولک‌بری [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 11-21]
  • کرمپور، علیرضا اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]
  • کفیل‌زاده، فرخ اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]

گ

  • گلیان، ابوالقاسم تاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی به‌همراه ویتامین D3و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادر‌گوشتی پس از تولک‌بری [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 11-21]
  • گل قاسم قره‌باغ، احد تأثیر سم‌زدایی و امنیت غذایی تفاله سیب بر میزان سم ایمیداکلوپراید، تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم درون تنی مواد مغذی در بزهای شیرده مهابادی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 121-136]
  • گنجی، فاطمه تأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبه‌ای- رو‌ده‌ای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه‌های نایلونی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 185-200]

ل

  • لشکری، سامان اثرات روش‌های مختلف فرآوری دانه کتان بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب شیر و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 105-119]

م

  • محیطی اصلی، مازیار اثر سطوح مختلف عصاره‌ هیدروالکلی بذر شاهی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، لیپیدهای خون و جمعیت میکروبی روده بلدرچین‌ ژاپنی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 29-39]
  • محمدی، بنت الهدا ارزیابی عملکرد، سیستم ایمنی و خصوصیات آنتی‌اکسیدانی سرم در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف نانو ‌اکسید ‌روی از 1 تا 21 روزگی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • محمدی، رویه تأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و کیفیت تخم‌مرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
  • محمدی، مهرداد اثر سطوح مختلف عصاره‌ هیدروالکلی بذر شاهی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، لیپیدهای خون و جمعیت میکروبی روده بلدرچین‌ ژاپنی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 29-39]
  • محمد‎زاده، سعید تاثیر امواج الکترومغناطیسی قبل از‎انکوباسیون برقابلیت جوجه‎درآوری و فرآسنجه‏های سرم جوجه‎های یک‎روزه گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 105-114]
  • محمدآبادی، طاهره تعیین دما و pH بهینه رشد باکتری‌های تجزیه کننده مواد لیگنوسلولزی جدا شده از دستگاه گوارش موریانه‌ و اثر آن‌ها بر قابلیت هضم و فراسنجه‌های تخمیر آزمایشگاهی برخی پسماندهای کشاورزی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 69-85]
  • محمدآبادی، طاهره اثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کم‌دانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره میش‌های عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]
  • محمدآبادی، محمدرضا چندشکلی نیمه دوم اگزون 2 ژن GDF9 گوسفند نژاد کرمانی به روش PCR-SSCP و توالی-یابی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 51-60]
  • محمدی پور سعادت آبادی، لیلا اهمیت اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر آنالیز ژنتیکی میزان تولید شیر درگاوهای هلشتاین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 69-79]
  • محمدزاده، حمید اثر افزودنی باکتریایی و پری‌بیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
  • مداحی، عارف بررسی تغییرات غلظت هورمون ملاتونین تحت اثر سن و فصل در نریان عرب [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 1-10]
  • میرزا آقازاده، علی تأثیر مکمل‌سازی سرکه انگور قرمز و باکتری پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 41-53]
  • میرزایی الموتی، حمیدرضا اثر موننسین و عصاره گیاهی بر متابولیت‌های خون و شکمبه و بیان ژن ناقل اوره در اپیتلیوم شکمبه بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 161-174]
  • میرزاده، خلیل بررسی تغییرات غلظت هورمون ملاتونین تحت اثر سن و فصل در نریان عرب [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 1-10]
  • میرزائی آقجه قشلاق، فرزاد بررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتی‌بیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 87-99]
  • میرقلنج، سیدعلی اثرات استفاده از سطوح مختلف مخمرسلنیوم برعملکرد تولید، سیستم ایمنی و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز مرغان تخمگذار پس از دوره تولک بری [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 159-171]
  • میرقلنج، سیدعلی اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه‌فرنگی بر عملکرد تولید مرغ‌های تخم‌گذار و کیفیت داخلی تخم‌مرغ در دما و زمان‌های مختلف نگهداری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 73-85]
  • مسعودی، عباس بررسی صفات رشد گوسفند لری با استفاده از مدل‌های غیر خطی و شبکه عصبی مصنوعی بهینه شده با الگوریتم ژنتیک [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 129-142]
  • مشایخی، محمد رضا بررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسب‌های کرد ایران [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 95-102]
  • مشایخی، محمد رضا مطالعه تنوع ژنتیکی اسب‌ها‌ی عرب و کاسپین با استفاده از مارکرها‌ی ریز ماهواره [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 175-183]
  • مظفرپورتوبکانلو، منصوره اثر بذر خار مریم خام و حرارت‌دیده بر عملکرد رشد و برخی از فراسنجه‌های خونی و ایمنی هومورال جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 77-90]
  • معتمدی، حسین تعیین دما و pH بهینه رشد باکتری‌های تجزیه کننده مواد لیگنوسلولزی جدا شده از دستگاه گوارش موریانه‌ و اثر آن‌ها بر قابلیت هضم و فراسنجه‌های تخمیر آزمایشگاهی برخی پسماندهای کشاورزی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 69-85]
  • معصومی، رضا تحلیل برخی اقدامات زنبورداران و تاثیر آن بر عملکرد زنبورستانهای منطقه اشنویه [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 147-160]
  • معصومی، رضا اثر موننسین و عصاره گیاهی بر متابولیت‌های خون و شکمبه و بیان ژن ناقل اوره در اپیتلیوم شکمبه بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 161-174]
  • معین الدینی، حمید رضا طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازه‌گیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 205-216]
  • مقدم، غلامعلی بررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
  • مقدم، غلامعلی جداسازی و کشت سلول‌های اسپرماتوگونی گاو و بررسی اثر فاکتور رشد اپیدرمال بر تعداد سلول‌ها، اندازه کلونی‌ها و میزان زنده‌مانی اسپرماتوگونی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
  • ممویی، مرتضی بررسی تغییرات غلظت هورمون ملاتونین تحت اثر سن و فصل در نریان عرب [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 1-10]
  • منافی، میلاد اثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتی‌بیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتری‌های سکوم جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
  • منجزی، یاسر مقایسه اثر سطوح مختلف نانوسلنیوم بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه گوسفند و بز [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 183-199]
  • مهدوی، سید امیرحسین اثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجه‌های خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخ‌های ایمونولوژیک مرغ‌های تخم گذار تغذیه شده با نسبت‌های متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]
  • مهرابی، علی اشرف اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]
  • مهرامیری، ایمان اثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کم‌دانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره میش‌های عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]
  • مهمان‌نواز، یوسف ارزیابی زیستی اقتصادی پرورش جوجههای گوشتی بر اساس نسبتهای مختلف جنسیتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 201-216]
  • موسوی، سید غلامرضا اثر مرحله بلوغ و زمان برداشت بر ارزش تغذیه‌ای علوفه خشک یونجه برداشت شده از مناطق گرمسیر [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 113-131]
  • موسوی، سید ناصر توانایی یدک شدن آرژنین با گوانیدینواستیک اسید و تعیین نیاز آرژنین مرغ مادرگوشتی در انتهای دوره تولید [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 23-34]
  • موسوی، سیده اسماء اثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجه‌های خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخ‌های ایمونولوژیک مرغ‌های تخم گذار تغذیه شده با نسبت‌های متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]

ن

  • ناصری، وریا اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]
  • ناصریان، عباسعلی ارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوس‌های تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
  • ناصری ‌هرسینی، رضا اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]
  • نبی‌زاده اصل، ستاره اثراسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر لاکتوباسیل‌های جدا شده از شکمبه گاو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 189-202]
  • نجفی، رامین تأثیر مکمل‌سازی سرکه انگور قرمز و باکتری پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 41-53]
  • نجف‌زاده‌ورزی، حسین بررسی تغییرات غلظت هورمون ملاتونین تحت اثر سن و فصل در نریان عرب [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 1-10]
  • نصر، جواد اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 189-203]
  • نصیری، محمد رضا بررسی ناحیه HVR-III ژنوم میتوکندری گوسفندان ایرانی با روش توالی‌یابی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 133-141]
  • نعمتی، ذبیح اله تأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و کیفیت تخم‌مرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
  • نعمت الهی، احمد بررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
  • نقی‌ها، رضا اثرات ساقه و برگ گیاه مسواک (Salvadora persica L.) و برگ مورد (Myrtus communis) بر عملکرد و جمعیت باکتریایی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 61-72]
  • نوبخت، علی ارزیابی زیستی اقتصادی پرورش جوجههای گوشتی بر اساس نسبتهای مختلف جنسیتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 201-216]

و

  • واحدی، وحید اثرات استفاده از دو هورمون eCG و GnRH بر عملکرد تولیدمثلی بزهای خلخالی در فصل تولید مثلی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 55-67]
  • وحدانی مناف، محمد امین بررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسب‌های کرد ایران [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 95-102]
  • وقری، ساناز عملکرد بلدرچین‌های در حال رشد تغذیه شده با دانه سویا یا کلزای عمل‌آوری شده با پرتو الکترون [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 55-67]
  • وکیلی، علیرضا ارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوس‌های تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
  • ولی زاده، رضا ارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوس‌های تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
  • ولی‌زاده، رضا اثراسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر لاکتوباسیل‌های جدا شده از شکمبه گاو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 189-202]

ه

  • هدایتی، مهدی اثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتی‌بیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتری‌های سکوم جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
  • هوشمند، محمد اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 115-128]
  • هوشمند، محمد اثرات ساقه و برگ گیاه مسواک (Salvadora persica L.) و برگ مورد (Myrtus communis) بر عملکرد و جمعیت باکتریایی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 61-72]

ی

  • یاری، مجتبی اثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتی‌بیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتری‌های سکوم جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
  • یوسفی نژاد، صفورا اثر مرحله بلوغ و زمان برداشت بر ارزش تغذیه‌ای علوفه خشک یونجه برداشت شده از مناطق گرمسیر [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 113-131]