کلیدواژه‌ها = %D8%A2%D9%88%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D9%86
بررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتی‌بیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی

دوره 27، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 87-99

سیدموسی سعادت‌میرقدیم؛ میرداریوش شکوری؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق


تاثیر نعناع خشک شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی خون جوجه‌های گوشتی

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 141-149

یونس رستمی؛ رامین نجفی؛ خسرو پارسائی‌مهر؛ سعید حسین‌زاده