موضوعات = %D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87 %D8%B7%DB%8C%D9%88%D8%B1
اثرات استفاده از سطوح مختلف پودر سماق در جیره مرغ‌های تخمگذار بر عملکرد تولید و صفات کیفی تخم مرغ تحت شرایط مختلف نگهداری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 اسفند 1402

10.22034/as.2024.51018.1658

امیر مصیب زاده؛ سید محمد علی میرحسینی؛ حسین شکوری علیشاه؛ پیمان حسنلو؛ سید علی میر قلنج


تأثیر تنش گرمایی ملایم و مزمن بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های خونی، کیفیت گوشت و بیان ژن‌های اسیدچرب سنتاز و لیپوپروتئین لیپازدر جوجه‌های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 اسفند 1402

10.22034/as.2023.53138.1675

فضیله درستی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ زربخت انصاری پیرسرایی


بررسی تاثیر اسیدهای صفراوی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی در جوجه-های گوشتی

دوره 33، شماره 3، آذر 1402، صفحه 115-126

10.22034/as.2023.57358.1715

سید محمد علی میرحسینی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ سید علی میر قلنج


حذف آنتی بیوتیک محرک رشد (لینکومایسین) و افزودن اسید استیک به جیره جوجه‌های گوشتی

دوره 25، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 53-64

محمد روستائی علی‌مهر؛ حدیث مؤیدی احمدسرایی؛ محمود حقیقیان رودسری