نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آرژنین توانایی یدک شدن آرژنین با گوانیدینواستیک اسید و تعیین نیاز آرژنین مرغ مادرگوشتی در انتهای دوره تولید [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 23-34]
  • آزمون تولیدگاز اثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کم‌دانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره میش‌های عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]
  • آلبومین سرم اثر بذر خار مریم خام و حرارت‌دیده بر عملکرد رشد و برخی از فراسنجه‌های خونی و ایمنی هومورال جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 77-90]
  • آلفا توکوفرول تاثیر نانوذره سلنیم، سلنیم معدنی و آلفاتوکوفرول در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز، مقدار سلنیم خون و افزایش وزن بره‌های نر ماکویی شیرخوار [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 149-163]
  • آنالیز ژنتیکی اهمیت اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر آنالیز ژنتیکی میزان تولید شیر درگاوهای هلشتاین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 69-79]
  • آنتی اکسیدان تأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبه‌ای- رو‌ده‌ای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه‌های نایلونی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 185-200]
  • آنتی‌بیوتیک محرک رشد اثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتی‌بیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتری‌های سکوم جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
  • آنزیم‌های کبدی اثر بذر خار مریم خام و حرارت‌دیده بر عملکرد رشد و برخی از فراسنجه‌های خونی و ایمنی هومورال جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 77-90]
  • آویشن اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 115-128]
  • آویلامایسین بررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتی‌بیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 87-99]

ا

  • اپیتلیوم شکمبه اثر موننسین و عصاره گیاهی بر متابولیت‌های خون و شکمبه و بیان ژن ناقل اوره در اپیتلیوم شکمبه بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 161-174]
  • اجزاء واریانس اهمیت اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر آنالیز ژنتیکی میزان تولید شیر درگاوهای هلشتاین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 69-79]
  • ارزیابی زیستی اقتصادی ارزیابی زیستی اقتصادی پرورش جوجههای گوشتی بر اساس نسبتهای مختلف جنسیتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 201-216]
  • ارزش اصلاحی آنالیز ژنتیکی برخی بیماری‌های گاو هلشتاین در گله‌های صنعتی استان آذربایجان‌شرقی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 91-103]
  • اسانس اثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ‌ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
  • اسانس اثراسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر لاکتوباسیل‌های جدا شده از شکمبه گاو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 189-202]
  • اسانس گیاهی تأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و کیفیت تخم‌مرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
  • اسانس میخک بررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتی‌بیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 87-99]
  • اسب بررسی غلظت مس، آهن و روی سرم خون اسب و قاطر در ارومیه [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 101-112]
  • اسب کرد بررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسب‌های کرد ایران [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 95-102]
  • اسپرماتوگونی جداسازی و کشت سلول‌های اسپرماتوگونی گاو و بررسی اثر فاکتور رشد اپیدرمال بر تعداد سلول‌ها، اندازه کلونی‌ها و میزان زنده‌مانی اسپرماتوگونی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
  • اسید چرب اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت گوشت بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 43-159]
  • اسیدی‌کننده تأثیر سم‌زدایی و امنیت غذایی تفاله سیب بر میزان سم ایمیداکلوپراید، تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم درون تنی مواد مغذی در بزهای شیرده مهابادی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 121-136]
  • اسیدهای چرب اثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجه‌های خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخ‌های ایمونولوژیک مرغ‌های تخم گذار تغذیه شده با نسبت‌های متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]
  • افزایش وزن تاثیر نانوذره سلنیم، سلنیم معدنی و آلفاتوکوفرول در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز، مقدار سلنیم خون و افزایش وزن بره‌های نر ماکویی شیرخوار [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 149-163]
  • افزودنی پری‌بیوتیک اثر افزودنی باکتریایی و پری‌بیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
  • افزودنی میکروبی اثر افزودنی باکتریایی و پری‌بیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
  • اقدامات پرورشی تحلیل برخی اقدامات زنبورداران و تاثیر آن بر عملکرد زنبورستانهای منطقه اشنویه [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 147-160]
  • اکالیپتوس تأثیر سطوح مختلف پودر برگ اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 81-94]
  • الیاف موثر فیزیکی تاثیر اندازه ذرات سیلاژ علوفه کامل جو و سطح کنسانتره بر مصرف و هضم جیره‌ها، ابقاء نیتروژن، تولید پروتئین میکروبی و رفتار مصرف در گوسفندکرمانی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 1-16]
  • ایمنی تاثیر پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح متفاوت چربی خام [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 15-26]
  • ایمنی هومورال اثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتی‌بیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتری‌های سکوم جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
  • انتخاب ژنومی مقایسه روش انتخاب ژنومی و کلاسیک در اصلاح نژاد طیور بومی ایران [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 201-212]
  • انرژی تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 165-181]
  • انسولین واکنش متابولیسمی گاوهای شیری به تزریق زایلازین هنگام دست‌کاری متابولیت‌های خونی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 137-148]
  • انگل بررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]

ب

  • بار میکروبی روده اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 189-203]
  • باکتری پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی تأثیر مکمل‌سازی سرکه انگور قرمز و باکتری پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 41-53]
  • باکتری‌های روده‌ای اثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتی‌بیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتری‌های سکوم جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
  • باکتری‌های روده موریانه تعیین دما و pH بهینه رشد باکتری‌های تجزیه کننده مواد لیگنوسلولزی جدا شده از دستگاه گوارش موریانه‌ و اثر آن‌ها بر قابلیت هضم و فراسنجه‌های تخمیر آزمایشگاهی برخی پسماندهای کشاورزی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 69-85]
  • باکتری‌های شکمبه مقایسه اثر سطوح مختلف نانوسلنیوم بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه گوسفند و بز [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 183-199]
  • بخش‌های پروتئین خام اثر مرحله بلوغ و زمان برداشت بر ارزش تغذیه‌ای علوفه خشک یونجه برداشت شده از مناطق گرمسیر [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 113-131]
  • بخش‌های مختلف پروتئین اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]
  • بره تاثیر نانوذره سلنیم، سلنیم معدنی و آلفاتوکوفرول در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز، مقدار سلنیم خون و افزایش وزن بره‌های نر ماکویی شیرخوار [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 149-163]
  • بره پرواری اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]
  • بره کیفیت گوشت اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت گوشت بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 43-159]
  • بز بررسی اثر دو نوع مکمل کبالت در سطوح مختلف بر ویتامین 12B سرم، عملکرد و قابلیت هضم خوراک در بزغاله نر [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 173-187]
  • بز خلخالی اثرات استفاده از دو هورمون eCG و GnRH بر عملکرد تولیدمثلی بزهای خلخالی در فصل تولید مثلی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 55-67]
  • بز سانن ارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوس‌های تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
  • بلدرچین عملکرد بلدرچین‌های در حال رشد تغذیه شده با دانه سویا یا کلزای عمل‌آوری شده با پرتو الکترون [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 55-67]
  • بلدرچین ژاپنی اثر سطوح مختلف عصاره‌ هیدروالکلی بذر شاهی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، لیپیدهای خون و جمعیت میکروبی روده بلدرچین‌ ژاپنی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 29-39]
  • بلدرچین ژاپنی تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 165-181]
  • بیماری بررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]

پ

  • پاسخ‌های ایمنی اثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجه‌های خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخ‌های ایمونولوژیک مرغ‌های تخم گذار تغذیه شده با نسبت‌های متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]
  • پرتوتابی عملکرد بلدرچین‌های در حال رشد تغذیه شده با دانه سویا یا کلزای عمل‌آوری شده با پرتو الکترون [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 55-67]
  • پرتوتابی اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]
  • پرتو تابی ریزموج تأثیر سم‌زدایی و امنیت غذایی تفاله سیب بر میزان سم ایمیداکلوپراید، تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم درون تنی مواد مغذی در بزهای شیرده مهابادی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 121-136]
  • پروتیین قابل متابولیسم استفاده از روش in situ برای مقایسه ضرایب تبدیل پروتیین خام به پروتیین قابل‌متابولیسم در پودر ضایعات کشتارگاهی، دانه سویای تفت داده شده و پودر ماهی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 21-32]
  • پروتئین اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 115-128]
  • پروتئین تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 165-181]
  • پروفایل تخمیر اثر افزودنی باکتریایی و پری‌بیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
  • پس از جفت‌گیری تاثیر تزریق گونادوتروپین کوریونیک انسانی پس از قوچ‌اندازی بر غلظت پروژسترون و عملکرد تولید‌مثلی میش‌های آمیخته افشاری × برولا مرینو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 161-172]
  • پسماند گیاهان دارویی اثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجه‌های خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخ‌های ایمونولوژیک مرغ‌های تخم گذار تغذیه شده با نسبت‌های متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]
  • پودر ضایعات کشتارگاهی طیور استفاده از روش in situ برای مقایسه ضرایب تبدیل پروتیین خام به پروتیین قابل‌متابولیسم در پودر ضایعات کشتارگاهی، دانه سویای تفت داده شده و پودر ماهی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 21-32]
  • پوسته بادام هندی تأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و کیفیت تخم‌مرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]

ت

  • تجزیه پذیری تأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبه‌ای- رو‌ده‌ای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه‌های نایلونی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 185-200]
  • تجزیه‌پذیری اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]
  • تجزیه‌پذیری پروتیین استفاده از روش in situ برای مقایسه ضرایب تبدیل پروتیین خام به پروتیین قابل‌متابولیسم در پودر ضایعات کشتارگاهی، دانه سویای تفت داده شده و پودر ماهی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 21-32]
  • تجزیه پذیری شکمبه‌ای اثر افزودنی باکتریایی و پری‌بیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
  • تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای اثر مرحله بلوغ و زمان برداشت بر ارزش تغذیه‌ای علوفه خشک یونجه برداشت شده از مناطق گرمسیر [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 113-131]
  • تخم‏مرغ تاثیر امواج الکترومغناطیسی قبل از‎انکوباسیون برقابلیت جوجه‎درآوری و فرآسنجه‏های سرم جوجه‎های یک‎روزه گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 105-114]
  • تخمیر شکمبه‌ای اثر موننسین و عصاره گیاهی بر متابولیت‌های خون و شکمبه و بیان ژن ناقل اوره در اپیتلیوم شکمبه بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 161-174]
  • تخم‌مرغ اثرات استفاده از سطوح مختلف مخمرسلنیوم برعملکرد تولید، سیستم ایمنی و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز مرغان تخمگذار پس از دوره تولک بری [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 159-171]
  • ترکیب شیر ارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوس‌های تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
  • ترکیب شیمیایی اثر مرحله بلوغ و زمان برداشت بر ارزش تغذیه‌ای علوفه خشک یونجه برداشت شده از مناطق گرمسیر [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 113-131]
  • ترکیب شیمیایی اثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کم‌دانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره میش‌های عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]
  • ترکیب شیمیایی ارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوس‌های تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
  • ترئونین اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 189-203]
  • تزریق درون تخم‌مرغی پیامدهای تغذیه درون تخم‌مرغی نسبت‌های مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیت‌های خونی در جوجه‌های گوشتی یک روزه راس [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 143-158]
  • تست‌ها‌ی ابوت مطالعه تنوع ژنتیکی اسب‌ها‌ی عرب و کاسپین با استفاده از مارکرها‌ی ریز ماهواره [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 175-183]
  • تفاله سیب تأثیر سم‌زدایی و امنیت غذایی تفاله سیب بر میزان سم ایمیداکلوپراید، تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم درون تنی مواد مغذی در بزهای شیرده مهابادی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 121-136]
  • تفاله گوجه‌فرنگی اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه‌فرنگی بر عملکرد تولید مرغ‌های تخم‌گذار و کیفیت داخلی تخم‌مرغ در دما و زمان‌های مختلف نگهداری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 73-85]
  • تنوع ژنتیکی بررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسب‌های کرد ایران [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 95-102]
  • تنوع ژنتیکی مطالعه تنوع ژنتیکی اسب‌ها‌ی عرب و کاسپین با استفاده از مارکرها‌ی ریز ماهواره [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 175-183]
  • توالی تکراری کوتاه مطالعه تنوع ژنتیکی اسب‌ها‌ی عرب و کاسپین با استفاده از مارکرها‌ی ریز ماهواره [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 175-183]
  • تولیدتخم‌مرغ اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه‌فرنگی بر عملکرد تولید مرغ‌های تخم‌گذار و کیفیت داخلی تخم‌مرغ در دما و زمان‌های مختلف نگهداری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 73-85]
  • تولید شیر ارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوس‌های تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
  • تولید گاز طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازه‌گیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 205-216]
  • تولید گاز ارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوس‌های تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
  • تولک‌بری اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه‌فرنگی بر عملکرد تولید مرغ‌های تخم‌گذار و کیفیت داخلی تخم‌مرغ در دما و زمان‌های مختلف نگهداری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 73-85]

ج

  • جاذب سموم تأثیر سم‌زدایی و امنیت غذایی تفاله سیب بر میزان سم ایمیداکلوپراید، تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم درون تنی مواد مغذی در بزهای شیرده مهابادی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 121-136]
  • جمعیت پروتوزوآ اثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کم‌دانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره میش‌های عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]
  • جمعیت میکروبی اثر سطوح مختلف عصاره‌ هیدروالکلی بذر شاهی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، لیپیدهای خون و جمعیت میکروبی روده بلدرچین‌ ژاپنی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 29-39]
  • جمعیت میکروبی اثرات ساقه و برگ گیاه مسواک (Salvadora persica L.) و برگ مورد (Myrtus communis) بر عملکرد و جمعیت باکتریایی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 61-72]
  • جنس بررسی غلظت مس، آهن و روی سرم خون اسب و قاطر در ارومیه [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 101-112]
  • جنسیت ارزیابی زیستی اقتصادی پرورش جوجههای گوشتی بر اساس نسبتهای مختلف جنسیتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 201-216]
  • جوجه‎درآوری تاثیر امواج الکترومغناطیسی قبل از‎انکوباسیون برقابلیت جوجه‎درآوری و فرآسنجه‏های سرم جوجه‎های یک‎روزه گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 105-114]
  • جوجه شترمرغ اثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ‌ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
  • جوجه گوشتی تأثیر سطوح مختلف پودر برگ اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 81-94]
  • جوجه گوشتی اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 115-128]
  • جوجه گوشتی پیامدهای تغذیه درون تخم‌مرغی نسبت‌های مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیت‌های خونی در جوجه‌های گوشتی یک روزه راس [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 143-158]
  • جوجه گوشتی اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 189-203]
  • جوجه گوشتی تاثیر پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح متفاوت چربی خام [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 15-26]
  • جوجه گوشتی بررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتی‌بیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 87-99]
  • جوجه گوشتی اثرات ساقه و برگ گیاه مسواک (Salvadora persica L.) و برگ مورد (Myrtus communis) بر عملکرد و جمعیت باکتریایی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 61-72]
  • جوجه گوشتی تاثیر امواج الکترومغناطیسی قبل از‎انکوباسیون برقابلیت جوجه‎درآوری و فرآسنجه‏های سرم جوجه‎های یک‎روزه گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 105-114]
  • جوجه گوشتی ارزیابی زیستی اقتصادی پرورش جوجههای گوشتی بر اساس نسبتهای مختلف جنسیتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 201-216]
  • جوجه ‌گوشتی اثر بذر خار مریم خام و حرارت‌دیده بر عملکرد رشد و برخی از فراسنجه‌های خونی و ایمنی هومورال جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 77-90]
  • جوجه‌ی گوشتی ارزیابی عملکرد، سیستم ایمنی و خصوصیات آنتی‌اکسیدانی سرم در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف نانو ‌اکسید ‌روی از 1 تا 21 روزگی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • جوجه‌های گوشتی تأثیر مکمل‌سازی سرکه انگور قرمز و باکتری پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 41-53]
  • جوجه‌های گوشتی اثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتی‌بیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتری‌های سکوم جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
  • جوجه‌های گوشتی اثرات سطوح مختلف آرژنین در جیره‌‌های بر پایه کنجاله کانولای عمل‌آوری شده و یا بدون عمل‌آوری با مس بر عملکرد، وزن اندام‌ها و برخی از فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 57-76]

چ

  • چربی سرم اثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ‌ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
  • چند شکلی چندشکلی نیمه دوم اگزون 2 ژن GDF9 گوسفند نژاد کرمانی به روش PCR-SSCP و توالی-یابی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 51-60]
  • چندقلوزایی چندشکلی نیمه دوم اگزون 2 ژن GDF9 گوسفند نژاد کرمانی به روش PCR-SSCP و توالی-یابی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 51-60]

ح

  • حذف آنالیز ژنتیکی برخی بیماری‌های گاو هلشتاین در گله‌های صنعتی استان آذربایجان‌شرقی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 91-103]

خ

  • خصوصیات لاشه اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 189-203]
  • خصوصیات لاشه تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 165-181]

د

  • دارچین اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 115-128]
  • دانه سویا عملکرد بلدرچین‌های در حال رشد تغذیه شده با دانه سویا یا کلزای عمل‌آوری شده با پرتو الکترون [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 55-67]
  • دانه کتان اثرات روش‌های مختلف فرآوری دانه کتان بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب شیر و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 105-119]
  • دانه کلزا عملکرد بلدرچین‌های در حال رشد تغذیه شده با دانه سویا یا کلزای عمل‌آوری شده با پرتو الکترون [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 55-67]
  • دانه گرچک تأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و کیفیت تخم‌مرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
  • دما تعیین دما و pH بهینه رشد باکتری‌های تجزیه کننده مواد لیگنوسلولزی جدا شده از دستگاه گوارش موریانه‌ و اثر آن‌ها بر قابلیت هضم و فراسنجه‌های تخمیر آزمایشگاهی برخی پسماندهای کشاورزی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 69-85]
  • دو رگ گیری بررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]

ر

  • راس 308 ارزیابی زیستی اقتصادی پرورش جوجههای گوشتی بر اساس نسبتهای مختلف جنسیتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 201-216]
  • ریخت سنجی ژژنوم بررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتی‌بیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 87-99]
  • ریزماهواره بررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسب‌های کرد ایران [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 95-102]
  • ریز ماهواره مطالعه تنوع ژنتیکی اسب‌ها‌ی عرب و کاسپین با استفاده از مارکرها‌ی ریز ماهواره [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 175-183]
  • ریزمغذی‌ها بررسی غلظت مس، آهن و روی سرم خون اسب و قاطر در ارومیه [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 101-112]
  • رشد اثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ‌ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
  • رنگ گوشت اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]
  • روش‌های فرآوری اثرات روش‌های مختلف فرآوری دانه کتان بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب شیر و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 105-119]
  • روغن اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت گوشت بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 43-159]
  • روغن هسته انار اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]

ز

  • زایلازین واکنش متابولیسمی گاوهای شیری به تزریق زایلازین هنگام دست‌کاری متابولیت‌های خونی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 137-148]
  • زرده تخم مرغ تأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و کیفیت تخم‌مرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
  • زنبورداری تحلیل برخی اقدامات زنبورداران و تاثیر آن بر عملکرد زنبورستانهای منطقه اشنویه [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 147-160]

ژ

  • ژن GDF9 چندشکلی نیمه دوم اگزون 2 ژن GDF9 گوسفند نژاد کرمانی به روش PCR-SSCP و توالی-یابی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 51-60]
  • ژن ناقل اوره اثر موننسین و عصاره گیاهی بر متابولیت‌های خون و شکمبه و بیان ژن ناقل اوره در اپیتلیوم شکمبه بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 161-174]
  • ژنوم گاو بررسی سطوح عدم تعادل پیوستگی در ژنوم گاوهای بومی استان فارس با استفاده از داده‌های متراکم نشانگرهای چند شکل تک نوکلئوتیدی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 17-27]
  • ژنوم میتوکندری بررسی ناحیه HVR-III ژنوم میتوکندری گوسفندان ایرانی با روش توالی‌یابی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 133-141]

س

  • سامانه اتوماتیک طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازه‌گیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 205-216]
  • سبوس گندم ارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوس‌های تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
  • سرکه تأثیر مکمل‌سازی سرکه انگور قرمز و باکتری پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 41-53]
  • سیستم ایمنی تأثیر مکمل‌سازی سرکه انگور قرمز و باکتری پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 41-53]
  • سیستم ایمنی تأثیر سطوح مختلف پودر برگ اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 81-94]
  • سیستم ایمنی ارزیابی عملکرد، سیستم ایمنی و خصوصیات آنتی‌اکسیدانی سرم در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف نانو ‌اکسید ‌روی از 1 تا 21 روزگی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • سیستم ایمنی اثرات استفاده از سطوح مختلف مخمرسلنیوم برعملکرد تولید، سیستم ایمنی و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز مرغان تخمگذار پس از دوره تولک بری [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 159-171]
  • سیلاژ ذرت اثر افزودنی باکتریایی و پری‌بیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
  • سلول‌های بنیادی جداسازی و کشت سلول‌های اسپرماتوگونی گاو و بررسی اثر فاکتور رشد اپیدرمال بر تعداد سلول‌ها، اندازه کلونی‌ها و میزان زنده‌مانی اسپرماتوگونی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
  • سم‌زدایی تأثیر سم‌زدایی و امنیت غذایی تفاله سیب بر میزان سم ایمیداکلوپراید، تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم درون تنی مواد مغذی در بزهای شیرده مهابادی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 121-136]
  • سن بررسی غلظت مس، آهن و روی سرم خون اسب و قاطر در ارومیه [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 101-112]
  • سن بررسی تغییرات غلظت هورمون ملاتونین تحت اثر سن و فصل در نریان عرب [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 1-10]

ش

  • شاهی اثر سطوح مختلف عصاره‌ هیدروالکلی بذر شاهی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، لیپیدهای خون و جمعیت میکروبی روده بلدرچین‌ ژاپنی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 29-39]
  • شبیه‌سازی مقایسه روش انتخاب ژنومی و کلاسیک در اصلاح نژاد طیور بومی ایران [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 201-212]
  • شکمبه اثراسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر لاکتوباسیل‌های جدا شده از شکمبه گاو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 189-202]
  • شهرستان اشنویه تحلیل برخی اقدامات زنبورداران و تاثیر آن بر عملکرد زنبورستانهای منطقه اشنویه [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 147-160]

ص

  • صفات تولیدی آنالیز ژنتیکی برخی بیماری‌های گاو هلشتاین در گله‌های صنعتی استان آذربایجان‌شرقی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 91-103]
  • صفات رشد بررسی صفات رشد گوسفند لری با استفاده از مدل‌های غیر خطی و شبکه عصبی مصنوعی بهینه شده با الگوریتم ژنتیک [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 129-142]
  • صفات منجر به حذف آنالیز ژنتیکی برخی بیماری‌های گاو هلشتاین در گله‌های صنعتی استان آذربایجان‌شرقی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 91-103]

ط

  • طیور بومی مقایسه روش انتخاب ژنومی و کلاسیک در اصلاح نژاد طیور بومی ایران [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 201-212]

ع

  • عدم تعادل پیوستگی بررسی سطوح عدم تعادل پیوستگی در ژنوم گاوهای بومی استان فارس با استفاده از داده‌های متراکم نشانگرهای چند شکل تک نوکلئوتیدی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 17-27]
  • عصاره رازیانه تاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی به‌همراه ویتامین D3و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادر‌گوشتی پس از تولک‌بری [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 11-21]
  • عصاره کاسنی اثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتی‌بیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتری‌های سکوم جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
  • علوفه یونجه اثر مرحله بلوغ و زمان برداشت بر ارزش تغذیه‌ای علوفه خشک یونجه برداشت شده از مناطق گرمسیر [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 113-131]
  • عمل‌آوری با مس اثرات سطوح مختلف آرژنین در جیره‌‌های بر پایه کنجاله کانولای عمل‌آوری شده و یا بدون عمل‌آوری با مس بر عملکرد، وزن اندام‌ها و برخی از فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 57-76]
  • عملکرد اثر سطوح مختلف عصاره‌ هیدروالکلی بذر شاهی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، لیپیدهای خون و جمعیت میکروبی روده بلدرچین‌ ژاپنی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 29-39]
  • عملکرد عملکرد بلدرچین‌های در حال رشد تغذیه شده با دانه سویا یا کلزای عمل‌آوری شده با پرتو الکترون [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 55-67]
  • عملکرد تأثیر سطوح مختلف پودر برگ اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 81-94]
  • عملکرد ارزیابی عملکرد، سیستم ایمنی و خصوصیات آنتی‌اکسیدانی سرم در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف نانو ‌اکسید ‌روی از 1 تا 21 روزگی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • عملکرد اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 115-128]
  • عملکرد تاثیر پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح متفاوت چربی خام [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 15-26]
  • عملکرد اثرات ساقه و برگ گیاه مسواک (Salvadora persica L.) و برگ مورد (Myrtus communis) بر عملکرد و جمعیت باکتریایی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 61-72]
  • عملکرد تحلیل برخی اقدامات زنبورداران و تاثیر آن بر عملکرد زنبورستانهای منطقه اشنویه [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 147-160]
  • عملکرد اثرات سطوح مختلف آرژنین در جیره‌‌های بر پایه کنجاله کانولای عمل‌آوری شده و یا بدون عمل‌آوری با مس بر عملکرد، وزن اندام‌ها و برخی از فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 57-76]
  • عملکرد تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 165-181]
  • عملکرد تولیدمثلی تاثیر تزریق گونادوتروپین کوریونیک انسانی پس از قوچ‌اندازی بر غلظت پروژسترون و عملکرد تولید‌مثلی میش‌های آمیخته افشاری × برولا مرینو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 161-172]
  • عملکرد تولید مثلی اثرات استفاده از دو هورمون eCG و GnRH بر عملکرد تولیدمثلی بزهای خلخالی در فصل تولید مثلی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 55-67]
  • عملکرد رشد تأثیر مکمل‌سازی سرکه انگور قرمز و باکتری پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 41-53]
  • عملکرد رشد پیامدهای تغذیه درون تخم‌مرغی نسبت‌های مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیت‌های خونی در جوجه‌های گوشتی یک روزه راس [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 143-158]
  • عملکرد مرغ‌تخم‌گذار تأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و کیفیت تخم‌مرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
  • عملکرد و الگوی اسیدهای چرب شیر اثرات روش‌های مختلف فرآوری دانه کتان بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب شیر و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 105-119]

ف

  • فراسنجه‌های بیوشیمیایی اثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتی‌بیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتری‌های سکوم جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
  • فراسنجه‌های تخمیر آزمایشگاهی تعیین دما و pH بهینه رشد باکتری‌های تجزیه کننده مواد لیگنوسلولزی جدا شده از دستگاه گوارش موریانه‌ و اثر آن‌ها بر قابلیت هضم و فراسنجه‌های تخمیر آزمایشگاهی برخی پسماندهای کشاورزی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 69-85]
  • فراسنجه‌ها خونی اثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجه‌های خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخ‌های ایمونولوژیک مرغ‌های تخم گذار تغذیه شده با نسبت‌های متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]
  • فراسنجه‌های شکمبه‌ای تاثیر اندازه ذرات سیلاژ علوفه کامل جو و سطح کنسانتره بر مصرف و هضم جیره‌ها، ابقاء نیتروژن، تولید پروتئین میکروبی و رفتار مصرف در گوسفندکرمانی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 1-16]
  • فراسنجه‌های مایع شکمبه و خون اثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کم‌دانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره میش‌های عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]
  • فسفر تاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی به‌همراه ویتامین D3و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادر‌گوشتی پس از تولک‌بری [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 11-21]
  • فصل ارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوس‌های تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
  • فصل بررسی تغییرات غلظت هورمون ملاتونین تحت اثر سن و فصل در نریان عرب [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 1-10]
  • فماچا تست بررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]

ق

  • قابلیت هضم مقایسه اثر سطوح مختلف نانوسلنیوم بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه گوسفند و بز [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 183-199]
  • قابلیت‌هضم اثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کم‌دانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره میش‌های عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]
  • قابلیت هضم ایلئومی بررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتی‌بیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 87-99]
  • قابلیت هضم برون‌تنی اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]
  • قابلیت هضم چربی تاثیر پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح متفاوت چربی خام [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 15-26]
  • قارچ‌های شکمبه مقایسه اثر سطوح مختلف نانوسلنیوم بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه گوسفند و بز [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 183-199]
  • قاطر بررسی غلظت مس، آهن و روی سرم خون اسب و قاطر در ارومیه [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 101-112]

ک

  • کبالت بررسی اثر دو نوع مکمل کبالت در سطوح مختلف بر ویتامین 12B سرم، عملکرد و قابلیت هضم خوراک در بزغاله نر [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 173-187]
  • کیسه‌های نایلونی تأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبه‌ای- رو‌ده‌ای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه‌های نایلونی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 185-200]
  • کیفیت تخم مرغ تأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و کیفیت تخم‌مرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
  • کیفیت تخم‌مرغ اثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجه‌های خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخ‌های ایمونولوژیک مرغ‌های تخم گذار تغذیه شده با نسبت‌های متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]
  • کلسیم تاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی به‌همراه ویتامین D3و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادر‌گوشتی پس از تولک‌بری [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 11-21]
  • کلونیزاسیون جداسازی و کشت سلول‌های اسپرماتوگونی گاو و بررسی اثر فاکتور رشد اپیدرمال بر تعداد سلول‌ها، اندازه کلونی‌ها و میزان زنده‌مانی اسپرماتوگونی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
  • کینتیک تخمیر طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازه‌گیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 205-216]
  • کنجاله سویا اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]

گ

  • گیاه مسواک اثرات ساقه و برگ گیاه مسواک (Salvadora persica L.) و برگ مورد (Myrtus communis) بر عملکرد و جمعیت باکتریایی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 61-72]
  • گاو بومی فارس بررسی سطوح عدم تعادل پیوستگی در ژنوم گاوهای بومی استان فارس با استفاده از داده‌های متراکم نشانگرهای چند شکل تک نوکلئوتیدی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 17-27]
  • گلوتاتیون پراکسیداز اثرات استفاده از سطوح مختلف مخمرسلنیوم برعملکرد تولید، سیستم ایمنی و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز مرغان تخمگذار پس از دوره تولک بری [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 159-171]
  • گلوتاتیون پراکسیداز تاثیر نانوذره سلنیم، سلنیم معدنی و آلفاتوکوفرول در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز، مقدار سلنیم خون و افزایش وزن بره‌های نر ماکویی شیرخوار [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 149-163]
  • گلوکز واکنش متابولیسمی گاوهای شیری به تزریق زایلازین هنگام دست‌کاری متابولیت‌های خونی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 137-148]
  • گلوکوهپتونات بررسی اثر دو نوع مکمل کبالت در سطوح مختلف بر ویتامین 12B سرم، عملکرد و قابلیت هضم خوراک در بزغاله نر [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 173-187]
  • گوارش پذیری بررسی اثر دو نوع مکمل کبالت در سطوح مختلف بر ویتامین 12B سرم، عملکرد و قابلیت هضم خوراک در بزغاله نر [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 173-187]
  • گوانیدینواستیک‌اسید توانایی یدک شدن آرژنین با گوانیدینواستیک اسید و تعیین نیاز آرژنین مرغ مادرگوشتی در انتهای دوره تولید [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 23-34]
  • گوسفند بررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
  • گوسفند اثر موننسین و عصاره گیاهی بر متابولیت‌های خون و شکمبه و بیان ژن ناقل اوره در اپیتلیوم شکمبه بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 161-174]
  • گوسفند ایرانی بررسی ناحیه HVR-III ژنوم میتوکندری گوسفندان ایرانی با روش توالی‌یابی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 133-141]
  • گوسفند لری بررسی صفات رشد گوسفند لری با استفاده از مدل‌های غیر خطی و شبکه عصبی مصنوعی بهینه شده با الگوریتم ژنتیک [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 129-142]

ل

  • لاکتو باسیلوس اثراسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر لاکتوباسیل‌های جدا شده از شکمبه گاو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 189-202]
  • لاکتوباسیلوس بوکنری اثر افزودنی باکتریایی و پری‌بیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
  • لیپیدهای خون اثر سطوح مختلف عصاره‌ هیدروالکلی بذر شاهی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، لیپیدهای خون و جمعیت میکروبی روده بلدرچین‌ ژاپنی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 29-39]
  • لیزین اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 189-203]

م

  • ماریتیغال اثر بذر خار مریم خام و حرارت‌دیده بر عملکرد رشد و برخی از فراسنجه‌های خونی و ایمنی هومورال جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 77-90]
  • مالون‌دی‌آلدهید ارزیابی عملکرد، سیستم ایمنی و خصوصیات آنتی‌اکسیدانی سرم در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف نانو ‌اکسید ‌روی از 1 تا 21 روزگی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • میانگین هندسی تاثیر اندازه ذرات سیلاژ علوفه کامل جو و سطح کنسانتره بر مصرف و هضم جیره‌ها، ابقاء نیتروژن، تولید پروتئین میکروبی و رفتار مصرف در گوسفندکرمانی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 1-16]
  • متابولیت‌های خونی پیامدهای تغذیه درون تخم‌مرغی نسبت‌های مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیت‌های خونی در جوجه‌های گوشتی یک روزه راس [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 143-158]
  • متابولیسم واکنش متابولیسمی گاوهای شیری به تزریق زایلازین هنگام دست‌کاری متابولیت‌های خونی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 137-148]
  • مخمر سلنیوم اثرات استفاده از سطوح مختلف مخمرسلنیوم برعملکرد تولید، سیستم ایمنی و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز مرغان تخمگذار پس از دوره تولک بری [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 159-171]
  • میدان الکترومغناطیس تاثیر امواج الکترومغناطیسی قبل از‎انکوباسیون برقابلیت جوجه‎درآوری و فرآسنجه‏های سرم جوجه‎های یک‎روزه گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 105-114]
  • مدل مناسب اهمیت اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر آنالیز ژنتیکی میزان تولید شیر درگاوهای هلشتاین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 69-79]
  • مدل‌های غیرخطی بررسی صفات رشد گوسفند لری با استفاده از مدل‌های غیر خطی و شبکه عصبی مصنوعی بهینه شده با الگوریتم ژنتیک [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 129-142]
  • مرحله رشد تأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبه‌ای- رو‌ده‌ای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه‌های نایلونی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 185-200]
  • مرغ تخمگذار اثرات استفاده از سطوح مختلف مخمرسلنیوم برعملکرد تولید، سیستم ایمنی و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز مرغان تخمگذار پس از دوره تولک بری [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 159-171]
  • مرغ تخمگذار اثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجه‌های خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخ‌های ایمونولوژیک مرغ‌های تخم گذار تغذیه شده با نسبت‌های متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]
  • مرغ مادر گوشتی توانایی یدک شدن آرژنین با گوانیدینواستیک اسید و تعیین نیاز آرژنین مرغ مادرگوشتی در انتهای دوره تولید [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 23-34]
  • مرغ مادر‌گوشتی تاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی به‌همراه ویتامین D3و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادر‌گوشتی پس از تولک‌بری [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 11-21]
  • میش تاثیر تزریق گونادوتروپین کوریونیک انسانی پس از قوچ‌اندازی بر غلظت پروژسترون و عملکرد تولید‌مثلی میش‌های آمیخته افشاری × برولا مرینو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 161-172]
  • مقاومت بررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
  • مکمل‌سازی آرژنین اثرات سطوح مختلف آرژنین در جیره‌‌های بر پایه کنجاله کانولای عمل‌آوری شده و یا بدون عمل‌آوری با مس بر عملکرد، وزن اندام‌ها و برخی از فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 57-76]
  • ملاتونین بررسی تغییرات غلظت هورمون ملاتونین تحت اثر سن و فصل در نریان عرب [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 1-10]
  • مواد خوراکی طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازه‌گیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 205-216]
  • مواد لیگنوسلولزی تعیین دما و pH بهینه رشد باکتری‌های تجزیه کننده مواد لیگنوسلولزی جدا شده از دستگاه گوارش موریانه‌ و اثر آن‌ها بر قابلیت هضم و فراسنجه‌های تخمیر آزمایشگاهی برخی پسماندهای کشاورزی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 69-85]
  • مورد اثرات ساقه و برگ گیاه مسواک (Salvadora persica L.) و برگ مورد (Myrtus communis) بر عملکرد و جمعیت باکتریایی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 61-72]
  • مولتی پلکسPCR بررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسب‌های کرد ایران [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 95-102]
  • مولتی پلکسPCR مطالعه تنوع ژنتیکی اسب‌ها‌ی عرب و کاسپین با استفاده از مارکرها‌ی ریز ماهواره [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 175-183]
  • میوه بنه تأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبه‌ای- رو‌ده‌ای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه‌های نایلونی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 185-200]

ن

  • ناحیه HVR-III بررسی ناحیه HVR-III ژنوم میتوکندری گوسفندان ایرانی با روش توالی‌یابی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 133-141]
  • نانوذره سلنیم تاثیر نانوذره سلنیم، سلنیم معدنی و آلفاتوکوفرول در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز، مقدار سلنیم خون و افزایش وزن بره‌های نر ماکویی شیرخوار [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 149-163]
  • نانو روی ارزیابی عملکرد، سیستم ایمنی و خصوصیات آنتی‌اکسیدانی سرم در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف نانو ‌اکسید ‌روی از 1 تا 21 روزگی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • نانوسلنیوم مقایسه اثر سطوح مختلف نانوسلنیوم بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه گوسفند و بز [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 183-199]
  • نریان عرب بررسی تغییرات غلظت هورمون ملاتونین تحت اثر سن و فصل در نریان عرب [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 1-10]
  • نیروی برشی اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]
  • نژاد کرمانی چندشکلی نیمه دوم اگزون 2 ژن GDF9 گوسفند نژاد کرمانی به روش PCR-SSCP و توالی-یابی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 51-60]
  • نسبت‌های مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین پیامدهای تغذیه درون تخم‌مرغی نسبت‌های مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیت‌های خونی در جوجه‌های گوشتی یک روزه راس [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 143-158]
  • نشانگرهای چند شکل تک نوکلئوتیدی بررسی سطوح عدم تعادل پیوستگی در ژنوم گاوهای بومی استان فارس با استفاده از داده‌های متراکم نشانگرهای چند شکل تک نوکلئوتیدی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 17-27]
  • نشخوار تاثیر اندازه ذرات سیلاژ علوفه کامل جو و سطح کنسانتره بر مصرف و هضم جیره‌ها، ابقاء نیتروژن، تولید پروتئین میکروبی و رفتار مصرف در گوسفندکرمانی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 1-16]
  • نعناع فلفلی اثراسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر لاکتوباسیل‌های جدا شده از شکمبه گاو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 189-202]
  • نگهداری اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه‌فرنگی بر عملکرد تولید مرغ‌های تخم‌گذار و کیفیت داخلی تخم‌مرغ در دما و زمان‌های مختلف نگهداری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 73-85]
  • نماتود‌ها بررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]

و

  • واحد هاو اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه‌فرنگی بر عملکرد تولید مرغ‌های تخم‌گذار و کیفیت داخلی تخم‌مرغ در دما و زمان‌های مختلف نگهداری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 73-85]
  • ویتامین 12B بررسی اثر دو نوع مکمل کبالت در سطوح مختلف بر ویتامین 12B سرم، عملکرد و قابلیت هضم خوراک در بزغاله نر [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 173-187]
  • ویتامین‌3D تاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی به‌همراه ویتامین D3و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادر‌گوشتی پس از تولک‌بری [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 11-21]
  • وراثت‌پذیری آنالیز ژنتیکی برخی بیماری‌های گاو هلشتاین در گله‌های صنعتی استان آذربایجان‌شرقی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 91-103]
  • وزن بدن ارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوس‌های تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
  • ویژگی‌های لاشه اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]

ه

  • هاپلوتایپ A بررسی ناحیه HVR-III ژنوم میتوکندری گوسفندان ایرانی با روش توالی‌یابی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 133-141]
  • هماتولوژی اثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ‌ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
  • همزمان‌سازی فحلی اثرات استفاده از دو هورمون eCG و GnRH بر عملکرد تولیدمثلی بزهای خلخالی در فصل تولید مثلی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 55-67]
  • هم‌کشتی جداسازی و کشت سلول‌های اسپرماتوگونی گاو و بررسی اثر فاکتور رشد اپیدرمال بر تعداد سلول‌ها، اندازه کلونی‌ها و میزان زنده‌مانی اسپرماتوگونی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]