. (1391). بررسی کارآیی روشها و الگوهای مختلف مصرف پروبیوتیک بر کیفیت لاشه و میزان اکسیداسیون چربی و پروتئین گوشت بلدرچین ژاپنی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(4), 69-79.
MLA
. "بررسی کارآیی روشها و الگوهای مختلف مصرف پروبیوتیک بر کیفیت لاشه و میزان اکسیداسیون چربی و پروتئین گوشت بلدرچین ژاپنی". پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22, 4, 1391, 69-79.
HARVARD
. (1391). 'بررسی کارآیی روشها و الگوهای مختلف مصرف پروبیوتیک بر کیفیت لاشه و میزان اکسیداسیون چربی و پروتئین گوشت بلدرچین ژاپنی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(4), pp. 69-79.
VANCOUVER
. بررسی کارآیی روشها و الگوهای مختلف مصرف پروبیوتیک بر کیفیت لاشه و میزان اکسیداسیون چربی و پروتئین گوشت بلدرچین ژاپنی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1391; 22(4): 69-79.