. (1391). تعیین ارزش غذایی تفاله گوجه فرنگی فرآوری شده با سطوح مختلف اوره با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(3), 15-26.
MLA
. "تعیین ارزش غذایی تفاله گوجه فرنگی فرآوری شده با سطوح مختلف اوره با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز". پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22, 3, 1391, 15-26.
HARVARD
. (1391). 'تعیین ارزش غذایی تفاله گوجه فرنگی فرآوری شده با سطوح مختلف اوره با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(3), pp. 15-26.
VANCOUVER
. تعیین ارزش غذایی تفاله گوجه فرنگی فرآوری شده با سطوح مختلف اوره با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1391; 22(3): 15-26.