نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آزمون انساب آزمون انساب در جمعیت گوسفندهای آمیخته به کمک نشانگرهای ریزماهواره [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 141-150]
  • آگلوتیناسیون میکروسکوپی بررسی سرولوژیک لپتوسپیروز درگاومیش‌های ارومیه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 59-68]
  • آلانین‌آمینوترانسفراز اثرات سطوح مختلف نانوسلنیوم محلول در آب بر عملکرد، جمعیت باکتریایی ایلئوم، خصوصیات استخوان درشت‌نی، برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت بستر در جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 189-211]
  • آلکالین‌فسفاتاز اثرات سطوح مختلف نانوسلنیوم محلول در آب بر عملکرد، جمعیت باکتریایی ایلئوم، خصوصیات استخوان درشت‌نی، برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت بستر در جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 189-211]
  • آناتومی سطحی مورفومتری و آناتومی سطحی اسب نژاد تروبرد با توجه به فاکتورهای مؤثر در فعالیت‌های ورزشی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 101-110]
  • آنتی‌اکسیدان اثر سیلی‌مارین بر ذخیره سازی منی خروس در دمای°C 4 [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
  • آنتی‌اکسیدان بررسی اثرات سطوح مختلف ویتامین E و نانوسلنیوم بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم خروس نژاد لگهورن طی نگهداری در دمای C◦4 [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 59-70]
  • آنتی اکسیدان طبیعی اثر عصاره مرزنجوش به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده قوچ [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 111-120]
  • آنتی‌بیوتیک بررسی اثرات سطوح پودر دارچین با آنتی‌بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد رشد و برخی از خصوصیات ریخت‌شناسی ژژونوم جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 173-183]
  • آنزیم مقایسه فعالیت آنزیم کربوکسی متیل سلولاز و میکروکریستالین سلولاز در مایع شکمبه گوسفند نر فیستوله دار با بره‌های پرواری کشتار شده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-44]
  • آنزیم محدود کننده همراهی چندریختی در ژن‌های DGAT1 و IGF-I با عملکرد تولیدی و تولیدمثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 23-32]
  • آویلامایسین تاثیرمکمل‌سازی پودر فلفل قرمز تند و آویلامایسین برعملکرد، خصوصیات‌لاشه، پروفایل چربی خون و اندام‌‌های لنفاوی جوجه‌‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
  • آویلامایسین تاثیر نعناع خشک شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 141-149]

ا

  • اتوماسیون تحلیل بکارگیری فناوری‌های اطلاعات (اتوماسیون) در واحدهای مرغداری‌ شهرستان خوی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 95-105]
  • اثرات مادری تخمین پارامترهای ژنتیکی برخی از صفات رشد بره‌های لری‌بختیاری استان خوزستان با در نظر گرفتن اثرات مادری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 151-161]
  • اجزای (کو)واریانس آنالیز ژنتیکی صفات تولید شیر در زایش نخست گاوهای شیری استان همدان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 13-21]
  • ارزش غذایی تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 45-57]
  • ارومیه بررسی سرولوژیک لپتوسپیروز درگاومیش‌های ارومیه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 59-68]
  • اسب تروبرد مورفومتری و آناتومی سطحی اسب نژاد تروبرد با توجه به فاکتورهای مؤثر در فعالیت‌های ورزشی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 101-110]
  • اسپرم تأثیر افزودن مقادیر مختلف بوتیلیتد هیدروکسی تولوئن بعنوان آنتی‌اکسیدان سنتتیک بر فرآیند انجماد - یخ گشایی منی قوچ [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 37-47]
  • اسپرم اثر عصاره مرزنجوش به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده قوچ [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 111-120]
  • اسپرم خروس اثر سیلی‌مارین بر ذخیره سازی منی خروس در دمای°C 4 [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
  • اسپرم خروس بررسی اثرات سطوح مختلف ویتامین E و نانوسلنیوم بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم خروس نژاد لگهورن طی نگهداری در دمای C◦4 [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 59-70]
  • استان زنجان مزیت نسبی و پایداری گاوداری‌های نیمه‌صنعتی: مطالعه موردی استان زنجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 137-150]
  • استان همدان آنالیز ژنتیکی صفات تولید شیر در زایش نخست گاوهای شیری استان همدان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 13-21]
  • استخوان درشت‌نی اثرات سطوح مختلف نانوسلنیوم محلول در آب بر عملکرد، جمعیت باکتریایی ایلئوم، خصوصیات استخوان درشت‌نی، برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت بستر در جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 189-211]
  • استرس اکسیداتیو اثر عصاره مرزنجوش به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده قوچ [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 111-120]
  • اسیدفولیک اثرات افزودن اسیدفولیک و روی بر محتوی 5-متیل تتراهیدروفولات زرده، کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ‌های تخمگذار [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 73-87]
  • اسیدهای چرب اثر سطوح روغن کانولا و لایزین بر عملکرد، پروفایل اسید‌های چرب گوشت سینه و فراسنجه-های لیپیدی سرم خون جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-119]
  • اشتباهات شجره‌ای آزمون انساب در جمعیت گوسفندهای آمیخته به کمک نشانگرهای ریزماهواره [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 141-150]
  • افزایش وزن تاثیر کاربرد تفاله گوجه‌فرنگی تازه بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های پرواری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 33-43]
  • ایمنی اثرهای تغذیه‌ای ال-آرژنین بر برخی شاخص‌های کیفی گوشت، بافت روده و سیستم ایمنی جوجه‌‌های گوشتی 46 روزه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 81-94]
  • انجماد-یخ‌گشایی اثر عصاره مرزنجوش به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده قوچ [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 111-120]
  • انجماد/یخ گشایی تأثیر افزودن مقادیر مختلف بوتیلیتد هیدروکسی تولوئن بعنوان آنتی‌اکسیدان سنتتیک بر فرآیند انجماد - یخ گشایی منی قوچ [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 37-47]
  • انرژی بررسی اثرات همزمان سازی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر فراسنجه‌های تکنیک تولید گاز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 121-141]

ب

  • بافت روده کوچک اثرهای تغذیه‌ای ال-آرژنین بر برخی شاخص‌های کیفی گوشت، بافت روده و سیستم ایمنی جوجه‌‌های گوشتی 46 روزه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 81-94]
  • بچه دهی تولید ژله رویال از کلنی های زنبورعسل در مرحله بچه دهی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 191-200]
  • برهان بررسی فراسنجه‏های تجزیه پذیری شکمبه‏ای، ناپدید شدن بعد شکمبه‏ای و ارزش تغذیه‏ای برگ، گل و غلاف برهان در نشخوارکنندگان [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 19-32]
  • بزغاله مرخز اثر سطوح مختلف میوه بلوط بر مرفولوژی شکمبه و روده کوچک و pH محتویات دستگاه بزغاله‌های مرغز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 179-190]
  • بلدرچین ژاپن تاثیر نانو ذرات اکسید ‌روی بر فعالیت کبد، کلیه و پانکراس در بلدرچین ژاپنی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 151-166]

پ

  • پرتوتابی مایکروویو اثر پرتوتابی مایکروویو بر ناپدید شدن شکمبه‌ای-روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه گلرنگ با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و کیسه‌های نایلونی متحرک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 123-132]
  • پروبیوتیک بررسی اثرات سطوح پودر دارچین با آنتی‌بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد رشد و برخی از خصوصیات ریخت‌شناسی ژژونوم جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 173-183]
  • پروتین شوک گرمایی بررسی تاثیر پودر گیاه نعناع و عرق بهار نارنج بر بیان نسبی ژن پروتین شوک گرمایی (HSP70) و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-124]
  • پروتئین بررسی اثرات همزمان سازی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر فراسنجه‌های تکنیک تولید گاز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 121-141]
  • پروفایل چربی خون تاثیرمکمل‌سازی پودر فلفل قرمز تند و آویلامایسین برعملکرد، خصوصیات‌لاشه، پروفایل چربی خون و اندام‌‌های لنفاوی جوجه‌‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
  • پروفایل چربی خون تاثیر نعناع خشک شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 141-149]
  • پودر دارچین بررسی اثرات سطوح پودر دارچین با آنتی‌بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد رشد و برخی از خصوصیات ریخت‌شناسی ژژونوم جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 173-183]
  • پودر نعناع تاثیر نعناع خشک شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 141-149]
  • پیوند زنی و پرورش ملکه تولید ژله رویال از کلنی های زنبورعسل در مرحله بچه دهی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 191-200]

ت

  • تابع تولید مرزی پوششی تصادفی تحلیل کارایی تکنیکی و شکاف تکنولوژی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان سنندج [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 49-61]
  • تابع فاصله ستاده قیمت سایه‌ای آلاینده‌های گاوداری‌های شیری شهرستان سراب با استفاده از روش پارامتری تابع فاصله ستاده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 167-178]
  • تجزیه پذیری شکمبه‏ای بررسی فراسنجه‏های تجزیه پذیری شکمبه‏ای، ناپدید شدن بعد شکمبه‏ای و ارزش تغذیه‏ای برگ، گل و غلاف برهان در نشخوارکنندگان [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 19-32]
  • تخم مرغ اثرات افزودن اسیدفولیک و روی بر محتوی 5-متیل تتراهیدروفولات زرده، کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ‌های تخمگذار [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 73-87]
  • ترکیب شیمیایی بررسی فراسنجه‏های تجزیه پذیری شکمبه‏ای، ناپدید شدن بعد شکمبه‏ای و ارزش تغذیه‏ای برگ، گل و غلاف برهان در نشخوارکنندگان [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 19-32]
  • ترکیب شیمیایی تأثیر استفاده از تفاله‌زیتون بر قابلیت‌هضم، خصوصیات تخمیری و جمعیت پروتوزوآی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-18]
  • تستوسترون اثر تزریق هورمون hCG بر هورمون تستوسترون سرم خون و سمینال پلاسمای قوچ قزل [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 131-139]
  • تستوسترون بررسی ارتباط بین هورمون‌های تیروییدی با تستوسترون و برخی متابولیت‌های سرم خون در فصل تولیدمثل و خارج از فصل تولیدمثل نریان عرب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 179-187]
  • تغذیه اولیه اثر روش‌های مختلف تغذیه ابتدایی بر عملکرد رشد، صفات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 213-229]
  • تفاله زیتون تأثیر استفاده از تفاله‌زیتون بر قابلیت‌هضم، خصوصیات تخمیری و جمعیت پروتوزوآی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-18]
  • تفرق ژن بررسی اثرات مادری و ردیابی ژن‌های عمده موثر بر صفات کیفی داخل تخم مرغان بومی آذربایجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 15-22]
  • تکنیک تولیدگاز تأثیر استفاده از تفاله‌زیتون بر قابلیت‌هضم، خصوصیات تخمیری و جمعیت پروتوزوآی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-18]
  • تکنیک تولید گاز بررسی اثرات همزمان سازی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر فراسنجه‌های تکنیک تولید گاز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 121-141]
  • تلقیح مصنوعی تأثیر سطوح مختلف قند ترهالوز بر فراسنجه‌های اسپرم منجمد-‌یخ‌گشایی شده‌ی قوچ‌های مختلف در مدت نگهداری و در فصل تولید مثلی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-113]
  • تنش اکسیداتیو بررسی اثرات سطوح مختلف ویتامین E و نانوسلنیوم بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم خروس نژاد لگهورن طی نگهداری در دمای C◦4 [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 59-70]
  • تولید گاز تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تولید گاز دانه ماشک، خلر و گاودانه با استفاده از روش تولید گاز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 125-135]

ج

  • جیره کاملاً مخلوط مقایسه کنسانتره آردی و پلت بر عملکرد شیردهی، رفتارهای تغذیه‌ای و برخی متابولیت‌های خونی درگاوهای شیرده [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 151-163]
  • جیره گاو شیری بررسی اثرات همزمان سازی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر فراسنجه‌های تکنیک تولید گاز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 121-141]
  • جمعیت باکتریایی ایلئوم اثرات سطوح مختلف نانوسلنیوم محلول در آب بر عملکرد، جمعیت باکتریایی ایلئوم، خصوصیات استخوان درشت‌نی، برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت بستر در جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 189-211]
  • جوجه گوشتی اثرهای تغذیه‌ای ال-آرژنین بر برخی شاخص‌های کیفی گوشت، بافت روده و سیستم ایمنی جوجه‌‌های گوشتی 46 روزه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 81-94]
  • جوجه گوشتی اثر سطوح روغن کانولا و لایزین بر عملکرد، پروفایل اسید‌های چرب گوشت سینه و فراسنجه-های لیپیدی سرم خون جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-119]
  • جوجه گوشتی بررسی اثرات سطوح پودر دارچین با آنتی‌بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد رشد و برخی از خصوصیات ریخت‌شناسی ژژونوم جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 173-183]
  • جوجه گوشتی اثر روش‌های مختلف تغذیه ابتدایی بر عملکرد رشد، صفات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 213-229]
  • جوجه گوشتی اثرات سطوح مختلف نانوسلنیوم محلول در آب بر عملکرد، جمعیت باکتریایی ایلئوم، خصوصیات استخوان درشت‌نی، برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت بستر در جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 189-211]
  • جوجه‌های گوشتی تاثیرمکمل‌سازی پودر فلفل قرمز تند و آویلامایسین برعملکرد، خصوصیات‌لاشه، پروفایل چربی خون و اندام‌‌های لنفاوی جوجه‌‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
  • جوجه‌های گوشتی تاثیر نعناع خشک شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 141-149]
  • جوجه‌های گوشتی و شرایط تنش گرمایی بررسی تاثیر پودر گیاه نعناع و عرق بهار نارنج بر بیان نسبی ژن پروتین شوک گرمایی (HSP70) و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-124]

خ

  • خصوصیات لاشه تاثیرمکمل‌سازی پودر فلفل قرمز تند و آویلامایسین برعملکرد، خصوصیات‌لاشه، پروفایل چربی خون و اندام‌‌های لنفاوی جوجه‌‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
  • خصوصیات لاشه تاثیر نعناع خشک شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 141-149]
  • خلر تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تولید گاز دانه ماشک، خلر و گاودانه با استفاده از روش تولید گاز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 125-135]
  • خون بررسی غلظت برخی مواد معدنی پلاسمای منی و سرم خون و ارتباط آن با کیفیت منی در فصول تولیدمثلی و غیرتولیدمثلی قوچ عربی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 23-35]

د

  • دانه گلرنگ اثر پرتوتابی مایکروویو بر ناپدید شدن شکمبه‌ای-روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه گلرنگ با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و کیسه‌های نایلونی متحرک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 123-132]
  • دورگ گیری آزمون انساب در جمعیت گوسفندهای آمیخته به کمک نشانگرهای ریزماهواره [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 141-150]

ر

  • رادیکال‌های آزاد تأثیر افزودن مقادیر مختلف بوتیلیتد هیدروکسی تولوئن بعنوان آنتی‌اکسیدان سنتتیک بر فرآیند انجماد - یخ گشایی منی قوچ [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 37-47]
  • ریخت‌شناسی ژژنوم بررسی اثرات سطوح پودر دارچین با آنتی‌بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد رشد و برخی از خصوصیات ریخت‌شناسی ژژونوم جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 173-183]
  • رفتار تغذیه‌ای مقایسه کنسانتره آردی و پلت بر عملکرد شیردهی، رفتارهای تغذیه‌ای و برخی متابولیت‌های خونی درگاوهای شیرده [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 151-163]
  • رقیق‌کننده تأثیر سطوح مختلف قند ترهالوز بر فراسنجه‌های اسپرم منجمد-‌یخ‌گشایی شده‌ی قوچ‌های مختلف در مدت نگهداری و در فصل تولید مثلی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-113]
  • روی اثرات افزودن اسیدفولیک و روی بر محتوی 5-متیل تتراهیدروفولات زرده، کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ‌های تخمگذار [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 73-87]
  • روش تغذیه اثر روش‌های مختلف تغذیه ابتدایی بر عملکرد رشد، صفات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 213-229]
  • روغن کانولا اثر سطوح روغن کانولا و لایزین بر عملکرد، پروفایل اسید‌های چرب گوشت سینه و فراسنجه-های لیپیدی سرم خون جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-119]
  • روند ژنتیکی مطالعه شبیه‌سازی روند تغییرات ژنتیکی صفات رشد و هم‌خونی گوسفند نژاد زندی ا یران [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 69-79]
  • روند ژنتیکی مقایسه دو روش ارزیابی ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر تصحیح نشده و تصحیح شده بر مبنای 305 روز شیردهی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 75-86]
  • روند ژنتیکی و فنوتیپی بررسی روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در گله‌های عشایری گوسفند لری [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 87-99]

ز

  • زرده اثرات افزودن اسیدفولیک و روی بر محتوی 5-متیل تتراهیدروفولات زرده، کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ‌های تخمگذار [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 73-87]
  • زنبورعسل تولید ژله رویال از کلنی های زنبورعسل در مرحله بچه دهی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 191-200]

ژ

  • ژله رویال تولید ژله رویال از کلنی های زنبورعسل در مرحله بچه دهی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 191-200]

س

  • سرعت مورفومتری و آناتومی سطحی اسب نژاد تروبرد با توجه به فاکتورهای مؤثر در فعالیت‌های ورزشی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 101-110]
  • سرم خون اثر تزریق هورمون hCG بر هورمون تستوسترون سرم خون و سمینال پلاسمای قوچ قزل [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 131-139]
  • سرولوژی بررسی سرولوژیک لپتوسپیروز درگاومیش‌های ارومیه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 59-68]
  • سیستم ایمنی اثر روش‌های مختلف تغذیه ابتدایی بر عملکرد رشد، صفات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 213-229]
  • سفیده بررسی اثرات مادری و ردیابی ژن‌های عمده موثر بر صفات کیفی داخل تخم مرغان بومی آذربایجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 15-22]
  • سیلی‌مارین اثر سیلی‌مارین بر ذخیره سازی منی خروس در دمای°C 4 [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
  • سلنیوم آلی اثر منابع مختلف سلنیوم بر فراسنجه های خونی و پاسخ آنتی اکسیدانی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-57]
  • سلنیوم معدنی اثر منابع مختلف سلنیوم بر فراسنجه های خونی و پاسخ آنتی اکسیدانی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-57]
  • سمینال پلاسما اثر تزریق هورمون hCG بر هورمون تستوسترون سرم خون و سمینال پلاسمای قوچ قزل [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 131-139]
  • سن بررسی اثر سن و فصل‌ بر کارکرد غده تیروئید در نریان عرب [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 63-74]

ش

  • شبیه‌سازی کامپیوتری مطالعه شبیه‌سازی روند تغییرات ژنتیکی صفات رشد و هم‌خونی گوسفند نژاد زندی ا یران [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 69-79]
  • شیر روز آزمون برآورد پارامترهای ژنتیکی رکوردهای روز آزمون شیر گاوهای هلشتاین استان تهران با استفاده از مدل تابع کواریانس [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • شکاف تکنولوژی تحلیل کارایی تکنیکی و شکاف تکنولوژی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان سنندج [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 49-61]
  • شهرستان تبریز ارزیابی عملکرد مالی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان تبریز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 89-99]
  • شهرستان خوی تحلیل بکارگیری فناوری‌های اطلاعات (اتوماسیون) در واحدهای مرغداری‌ شهرستان خوی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 95-105]
  • شهرستان سراب قیمت سایه‌ای آلاینده‌های گاوداری‌های شیری شهرستان سراب با استفاده از روش پارامتری تابع فاصله ستاده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 167-178]

ص

  • صفات تولید شیر آنالیز ژنتیکی صفات تولید شیر در زایش نخست گاوهای شیری استان همدان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 13-21]
  • صفات رشد بررسی روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در گله‌های عشایری گوسفند لری [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 87-99]

ض

  • ضریب تبدیل غذایی تاثیر کاربرد تفاله گوجه‌فرنگی تازه بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های پرواری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 33-43]

ع

  • عرق بهار نارنج بررسی تاثیر پودر گیاه نعناع و عرق بهار نارنج بر بیان نسبی ژن پروتین شوک گرمایی (HSP70) و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-124]
  • علوفه نی تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 45-57]
  • عملکرد اثر سطوح روغن کانولا و لایزین بر عملکرد، پروفایل اسید‌های چرب گوشت سینه و فراسنجه-های لیپیدی سرم خون جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-119]
  • عملکرد تاثیرمکمل‌سازی پودر فلفل قرمز تند و آویلامایسین برعملکرد، خصوصیات‌لاشه، پروفایل چربی خون و اندام‌‌های لنفاوی جوجه‌‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
  • عملکرد تاثیر نعناع خشک شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 141-149]
  • عملکرد اثر روش‌های مختلف تغذیه ابتدایی بر عملکرد رشد، صفات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 213-229]
  • عملکرد مالی ارزیابی عملکرد مالی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان تبریز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 89-99]
  • عناصر بررسی غلظت برخی مواد معدنی پلاسمای منی و سرم خون و ارتباط آن با کیفیت منی در فصول تولیدمثلی و غیرتولیدمثلی قوچ عربی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 23-35]

ف

  • فراسنجه‌های تخمیر تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تولید گاز دانه ماشک، خلر و گاودانه با استفاده از روش تولید گاز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 125-135]
  • فراسنجه های خونی اثر منابع مختلف سلنیوم بر فراسنجه های خونی و پاسخ آنتی اکسیدانی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-57]
  • فراسنجه های خونی تأثیر استفاده از تفاله‌زیتون بر قابلیت‌هضم، خصوصیات تخمیری و جمعیت پروتوزوآی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-18]
  • فراسنجه‌های خونی تاثیر نانو ذرات اکسید ‌روی بر فعالیت کبد، کلیه و پانکراس در بلدرچین ژاپنی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 151-166]
  • فر‌آوری تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 45-57]
  • فیستول شده مقایسه فعالیت آنزیم کربوکسی متیل سلولاز و میکروکریستالین سلولاز در مایع شکمبه گوسفند نر فیستوله دار با بره‌های پرواری کشتار شده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-44]
  • فصل بررسی اثر سن و فصل‌ بر کارکرد غده تیروئید در نریان عرب [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 63-74]
  • فصول بررسی غلظت برخی مواد معدنی پلاسمای منی و سرم خون و ارتباط آن با کیفیت منی در فصول تولیدمثلی و غیرتولیدمثلی قوچ عربی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 23-35]
  • فعالیت نشخوار تاثیر کاربرد تفاله گوجه‌فرنگی تازه بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های پرواری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 33-43]
  • فلاونوئید اثر سیلی‌مارین بر ذخیره سازی منی خروس در دمای°C 4 [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
  • فلفل قرمز تاثیرمکمل‌سازی پودر فلفل قرمز تند و آویلامایسین برعملکرد، خصوصیات‌لاشه، پروفایل چربی خون و اندام‌‌های لنفاوی جوجه‌‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
  • فناوری اطلاعات تحلیل بکارگیری فناوری‌های اطلاعات (اتوماسیون) در واحدهای مرغداری‌ شهرستان خوی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 95-105]

ق

  • قارچ تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 45-57]
  • قارچ پلوروتوس استراتوس تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 45-57]
  • قزل اثر تزریق هورمون hCG بر هورمون تستوسترون سرم خون و سمینال پلاسمای قوچ قزل [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 131-139]
  • قیمت سایه‌ای قیمت سایه‌ای آلاینده‌های گاوداری‌های شیری شهرستان سراب با استفاده از روش پارامتری تابع فاصله ستاده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 167-178]
  • قوچ اثر تزریق هورمون hCG بر هورمون تستوسترون سرم خون و سمینال پلاسمای قوچ قزل [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 131-139]
  • قوچ تأثیر سطوح مختلف قند ترهالوز بر فراسنجه‌های اسپرم منجمد-‌یخ‌گشایی شده‌ی قوچ‌های مختلف در مدت نگهداری و در فصل تولید مثلی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-113]

ک

  • کارایی تکنیکی تحلیل کارایی تکنیکی و شکاف تکنولوژی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان سنندج [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 49-61]
  • کربوکسی متیل سلولاز مقایسه فعالیت آنزیم کربوکسی متیل سلولاز و میکروکریستالین سلولاز در مایع شکمبه گوسفند نر فیستوله دار با بره‌های پرواری کشتار شده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-44]
  • کیسه‌های نایلونی متحرک اثر پرتوتابی مایکروویو بر ناپدید شدن شکمبه‌ای-روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه گلرنگ با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و کیسه‌های نایلونی متحرک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 123-132]
  • کشتار مقایسه فعالیت آنزیم کربوکسی متیل سلولاز و میکروکریستالین سلولاز در مایع شکمبه گوسفند نر فیستوله دار با بره‌های پرواری کشتار شده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-44]
  • کیفیت بررسی اثرات مادری و ردیابی ژن‌های عمده موثر بر صفات کیفی داخل تخم مرغان بومی آذربایجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 15-22]
  • کیفیت تخم‌مرغ تجزیه و تحلیل خصوصیات ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت تخم‌مرغ در مرغ‌های بومی اصفهان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 165-177]
  • کیفیت گوشت اثرهای تغذیه‌ای ال-آرژنین بر برخی شاخص‌های کیفی گوشت، بافت روده و سیستم ایمنی جوجه‌‌های گوشتی 46 روزه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 81-94]
  • کیفیت منی بررسی غلظت برخی مواد معدنی پلاسمای منی و سرم خون و ارتباط آن با کیفیت منی در فصول تولیدمثلی و غیرتولیدمثلی قوچ عربی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 23-35]

گ

  • گاوداری نیمه‌صنعتی مزیت نسبی و پایداری گاوداری‌های نیمه‌صنعتی: مطالعه موردی استان زنجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 137-150]
  • گاوداری‌های شیری قیمت سایه‌ای آلاینده‌های گاوداری‌های شیری شهرستان سراب با استفاده از روش پارامتری تابع فاصله ستاده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 167-178]
  • گاودانه تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تولید گاز دانه ماشک، خلر و گاودانه با استفاده از روش تولید گاز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 125-135]
  • گاو شیری اثر منابع مختلف سلنیوم بر فراسنجه های خونی و پاسخ آنتی اکسیدانی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-57]
  • گاو شیرده مقایسه کنسانتره آردی و پلت بر عملکرد شیردهی، رفتارهای تغذیه‌ای و برخی متابولیت‌های خونی درگاوهای شیرده [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 151-163]
  • گاومیش بررسی سرولوژیک لپتوسپیروز درگاومیش‌های ارومیه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 59-68]
  • گاوهای هلشتاین آنالیز ژنتیکی صفات تولید شیر در زایش نخست گاوهای شیری استان همدان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 13-21]
  • گاوهای هلشتاین همراهی چندریختی در ژن‌های DGAT1 و IGF-I با عملکرد تولیدی و تولیدمثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 23-32]
  • گاو هلشتاین برآورد پارامترهای ژنتیکی رکوردهای روز آزمون شیر گاوهای هلشتاین استان تهران با استفاده از مدل تابع کواریانس [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • گاو هلشتاین ایران مقایسه دو روش ارزیابی ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر تصحیح نشده و تصحیح شده بر مبنای 305 روز شیردهی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 75-86]
  • گوسفند مقایسه فعالیت آنزیم کربوکسی متیل سلولاز و میکروکریستالین سلولاز در مایع شکمبه گوسفند نر فیستوله دار با بره‌های پرواری کشتار شده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-44]
  • گوسفند زندی مطالعه شبیه‌سازی روند تغییرات ژنتیکی صفات رشد و هم‌خونی گوسفند نژاد زندی ا یران [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 69-79]
  • گوسفند لری بررسی روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در گله‌های عشایری گوسفند لری [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 87-99]

ل

  • لایزین اثر سطوح روغن کانولا و لایزین بر عملکرد، پروفایل اسید‌های چرب گوشت سینه و فراسنجه-های لیپیدی سرم خون جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-119]
  • لپتوسپیروز بررسی سرولوژیک لپتوسپیروز درگاومیش‌های ارومیه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 59-68]

م

  • ماشک‌ تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تولید گاز دانه ماشک، خلر و گاودانه با استفاده از روش تولید گاز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 125-135]
  • متابولیت‌ها بررسی ارتباط بین هورمون‌های تیروییدی با تستوسترون و برخی متابولیت‌های سرم خون در فصل تولیدمثل و خارج از فصل تولیدمثل نریان عرب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 179-187]
  • متابولیت‌های سرم تاثیر نانو ذرات اکسید ‌روی بر فعالیت کبد، کلیه و پانکراس در بلدرچین ژاپنی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 151-166]
  • مدل تابع کواریانس برآورد پارامترهای ژنتیکی رکوردهای روز آزمون شیر گاوهای هلشتاین استان تهران با استفاده از مدل تابع کواریانس [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • مرزنجوش اثر عصاره مرزنجوش به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده قوچ [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 111-120]
  • مرغ بومی بررسی اثرات مادری و ردیابی ژن‌های عمده موثر بر صفات کیفی داخل تخم مرغان بومی آذربایجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 15-22]
  • مرغ گوشتی تحلیل کارایی تکنیکی و شکاف تکنولوژی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان سنندج [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 49-61]
  • مرغ‌های بومی تجزیه و تحلیل خصوصیات ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت تخم‌مرغ در مرغ‌های بومی اصفهان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 165-177]
  • مزیت نسبی مزیت نسبی و پایداری گاوداری‌های نیمه‌صنعتی: مطالعه موردی استان زنجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 137-150]
  • مصرف خوراک تاثیر کاربرد تفاله گوجه‌فرنگی تازه بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های پرواری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 33-43]
  • مقدار شیر دوره‌ی شیردهی مقایسه دو روش ارزیابی ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر تصحیح نشده و تصحیح شده بر مبنای 305 روز شیردهی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 75-86]
  • میکروکریستالین سلولاز مقایسه فعالیت آنزیم کربوکسی متیل سلولاز و میکروکریستالین سلولاز در مایع شکمبه گوسفند نر فیستوله دار با بره‌های پرواری کشتار شده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-44]
  • منی منجمد تأثیر سطوح مختلف قند ترهالوز بر فراسنجه‌های اسپرم منجمد-‌یخ‌گشایی شده‌ی قوچ‌های مختلف در مدت نگهداری و در فصل تولید مثلی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-113]
  • مورفولوژی شکمبه و روده کوچک اثر سطوح مختلف میوه بلوط بر مرفولوژی شکمبه و روده کوچک و pH محتویات دستگاه بزغاله‌های مرغز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 179-190]
  • موفومتری مورفومتری و آناتومی سطحی اسب نژاد تروبرد با توجه به فاکتورهای مؤثر در فعالیت‌های ورزشی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 101-110]
  • میوه بلوط اثر سطوح مختلف میوه بلوط بر مرفولوژی شکمبه و روده کوچک و pH محتویات دستگاه بزغاله‌های مرغز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 179-190]

ن

  • ناپدید شدن شکمبه‌ای‌ و روده‌ای اثر پرتوتابی مایکروویو بر ناپدید شدن شکمبه‌ای-روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه گلرنگ با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و کیسه‌های نایلونی متحرک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 123-132]
  • نانو ذرات اکسید روی تاثیر نانو ذرات اکسید ‌روی بر فعالیت کبد، کلیه و پانکراس در بلدرچین ژاپنی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 151-166]
  • نانوسلنیوم بررسی اثرات سطوح مختلف ویتامین E و نانوسلنیوم بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم خروس نژاد لگهورن طی نگهداری در دمای C◦4 [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 59-70]
  • نانوسلنیوم اثرات سطوح مختلف نانوسلنیوم محلول در آب بر عملکرد، جمعیت باکتریایی ایلئوم، خصوصیات استخوان درشت‌نی، برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت بستر در جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 189-211]
  • نانو سلنیوم اثر منابع مختلف سلنیوم بر فراسنجه های خونی و پاسخ آنتی اکسیدانی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-57]
  • نریان عرب بررسی اثر سن و فصل‌ بر کارکرد غده تیروئید در نریان عرب [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 63-74]
  • نریان عرب بررسی ارتباط بین هورمون‌های تیروییدی با تستوسترون و برخی متابولیت‌های سرم خون در فصل تولیدمثل و خارج از فصل تولیدمثل نریان عرب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 179-187]
  • نسبت‌های مالی ارزیابی عملکرد مالی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان تبریز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 89-99]
  • نشانگر ریزماهواره آزمون انساب در جمعیت گوسفندهای آمیخته به کمک نشانگرهای ریزماهواره [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 141-150]
  • نشخوارکنندگان بررسی فراسنجه‏های تجزیه پذیری شکمبه‏ای، ناپدید شدن بعد شکمبه‏ای و ارزش تغذیه‏ای برگ، گل و غلاف برهان در نشخوارکنندگان [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 19-32]
  • نعناع بررسی تاثیر پودر گیاه نعناع و عرق بهار نارنج بر بیان نسبی ژن پروتین شوک گرمایی (HSP70) و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-124]
  • نمونه گیری گیبس تخمین پارامترهای ژنتیکی برخی از صفات رشد بره‌های لری‌بختیاری استان خوزستان با در نظر گرفتن اثرات مادری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 151-161]

و

  • واحدهای مرغداری تحلیل بکارگیری فناوری‌های اطلاعات (اتوماسیون) در واحدهای مرغداری‌ شهرستان خوی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 95-105]
  • واحدهای مرغداری ارزیابی عملکرد مالی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان تبریز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 89-99]
  • واژگان کلیدی: آرژنین اثرهای تغذیه‌ای ال-آرژنین بر برخی شاخص‌های کیفی گوشت، بافت روده و سیستم ایمنی جوجه‌‌های گوشتی 46 روزه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 81-94]
  • ویتامین E بررسی اثرات سطوح مختلف ویتامین E و نانوسلنیوم بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم خروس نژاد لگهورن طی نگهداری در دمای C◦4 [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 59-70]
  • وراثت­پذیری تخمین پارامترهای ژنتیکی برخی از صفات رشد بره‌های لری‌بختیاری استان خوزستان با در نظر گرفتن اثرات مادری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 151-161]
  • وراثت‌پذیری برآورد پارامترهای ژنتیکی رکوردهای روز آزمون شیر گاوهای هلشتاین استان تهران با استفاده از مدل تابع کواریانس [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • وراثت‌پذیری تجزیه و تحلیل خصوصیات ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت تخم‌مرغ در مرغ‌های بومی اصفهان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 165-177]
  • وزن از شیرگیری تخمین پارامترهای ژنتیکی برخی از صفات رشد بره‌های لری‌بختیاری استان خوزستان با در نظر گرفتن اثرات مادری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 151-161]

ه

  • هضم آزمایشگاهی تأثیر استفاده از تفاله‌زیتون بر قابلیت‌هضم، خصوصیات تخمیری و جمعیت پروتوزوآی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-18]
  • همبستگی بررسی ارتباط بین هورمون‌های تیروییدی با تستوسترون و برخی متابولیت‌های سرم خون در فصل تولیدمثل و خارج از فصل تولیدمثل نریان عرب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 179-187]
  • همبستگی ژنتیکی تجزیه و تحلیل خصوصیات ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت تخم‌مرغ در مرغ‌های بومی اصفهان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 165-177]
  • هورمون‌های تیروییدی بررسی ارتباط بین هورمون‌های تیروییدی با تستوسترون و برخی متابولیت‌های سرم خون در فصل تولیدمثل و خارج از فصل تولیدمثل نریان عرب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 179-187]
  • هورمون‌های تیروئیدی بررسی اثر سن و فصل‌ بر کارکرد غده تیروئید در نریان عرب [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 63-74]