. (1391). اثر افزودن آنزیم بر انرژی قابل سوخت وساز ظاهری تعیین شده به روش جیره کامل در برخی از واریته های گندم درجوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(4), 173-184.
MLA
. "اثر افزودن آنزیم بر انرژی قابل سوخت وساز ظاهری تعیین شده به روش جیره کامل در برخی از واریته های گندم درجوجه های گوشتی". پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22, 4, 1391, 173-184.
HARVARD
. (1391). 'اثر افزودن آنزیم بر انرژی قابل سوخت وساز ظاهری تعیین شده به روش جیره کامل در برخی از واریته های گندم درجوجه های گوشتی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(4), pp. 173-184.
VANCOUVER
. اثر افزودن آنزیم بر انرژی قابل سوخت وساز ظاهری تعیین شده به روش جیره کامل در برخی از واریته های گندم درجوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1391; 22(4): 173-184.