نویسنده = علی حسین‌خانی
تاثیر فرآوری حرارتی بر گوارش‌پذیری و ساختار میکروسکوپی دانه سورگوم

دوره 30، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 1-15

10.22034/as.2020.10999

لیلا الله قلی؛ اکبر تقی‌زاده؛ علی حسین‌خانی؛ حمید پایا؛ یوسف مهمان نواز


تاثیر واریته و تفت دادن بر خصوصیات فیزیکی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو

دوره 28، شماره 3، آذر 1397، صفحه 47-63

سمیرا سروری؛ علی حسین‌خانی؛ اکبر تقی‌زاده؛ حمید محمدزاده


تاثیر کاربرد تفاله گوجه‌فرنگی تازه بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های پرواری هلشتاین

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 33-43

آصف احمدفاضل؛ حسین دقیق‌کیا؛ حمید محمدزاده؛ علی حسین‌خانی


اثر استفاده ازمکمل سلنیوم آلی و معدنی همراه با ویتامینE بر بهبود ویژگی‌های فحلی در میش‌های قزل سیدرگذاری شده

دوره 26، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 15-25

سامان ساعدی؛ حسین دقیق‌کیا؛ غلامعلی مقدم؛ علی حسین‌خانی


بررسی خصوصیات جفت و تأثیر آن بر زنده‌مانی، وزن تولد و افزایش وزن روزانه بره‌ها در گوسفند قزل

دوره 25، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 81-92

سامان ساعدی؛ حسین دقیق‌کیا؛ جابر جعفرزاده؛ علی حسین‌خانی؛ لیلا احمدزاده گاوآهن؛ صادق علیجانی


تاثیر واریته و میزان تفت دادن بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تخمیری و فیزیکی دانه جو با استفاده از روش تولید گاز

دوره 25، شماره 3، آذر 1394، صفحه 1-12

سمیرا سروری؛ علی حسین‌خانی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی؛ حسین دقیق کیا؛ حمید محمدزاده


تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیا بر قابلیت هضم جیره های پرواری و فاکتورهای شکمبه ای و متابولیت های خونی گوسفند

دوره 25، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 175-188

پرویز رستم زاده؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین‌خانی؛ غلامعلی مقدم


اثرعصاره اتانولی گیاه مرزنجوش بر فراسنجه‌های کیفی و غلظت مالون‌دی‌آلدهید اسپرم منجمد یخ‌گشایی شده گاو هلشتاین

دوره 25، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 1-11

رامین فرهادی؛ حسین دقیق کیا؛ علی حسین‌خانی؛ بابک قاسمی پناهی؛ غلامرضا دهقان؛ ایرج اشرفی