کلیدواژه‌ها = مایکروویو
بررسی ارزش غذایی گاودانه خام و عمل‌آوری شده با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی و آزمون تولیدگاز

دوره 33، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 121-135

10.22034/as.2022.20657.1378

مرضیه تقوی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ حمید محمدزاده


تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمان‌های مختلف بر مولفه‌های ارزش غذایی تفاله‌ انگور قرمز در شرایط برون تنی

دوره 29، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 35-54

بهزاد اسدنژاد؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل‌وندی بهروزیار


اثر روش‌های عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی دانه ذرت بر تولید گاز و فراسنجه‌های تخمیری در شرایط برون‌تنی

دوره 29، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 103-115

حسین اصغر حسین زاده؛ فریبا فریور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری