غلامحسینی زهرایی, مریم , & شکوری, میرداریوش . (1392). تأثیر نانوزئولیت نقره، زئولیت و آنتیبیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذّی جوجههای گوشتی طی دورهی آغازین. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23(4), 57-69.
MLA
مریم غلامحسینی زهرایی; میرداریوش شکوری. "تأثیر نانوزئولیت نقره، زئولیت و آنتیبیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذّی جوجههای گوشتی طی دورهی آغازین", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23, 4, 1392, 57-69.
HARVARD
غلامحسینی زهرایی, مریم, شکوری, میرداریوش. (1392). 'تأثیر نانوزئولیت نقره، زئولیت و آنتیبیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذّی جوجههای گوشتی طی دورهی آغازین', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23(4), pp. 57-69.
CHICAGO
مریم غلامحسینی زهرایی و میرداریوش شکوری, "تأثیر نانوزئولیت نقره، زئولیت و آنتیبیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذّی جوجههای گوشتی طی دورهی آغازین," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23 4 (1392): 57-69,
VANCOUVER
غلامحسینی زهرایی, مریم, شکوری, میرداریوش. تأثیر نانوزئولیت نقره، زئولیت و آنتیبیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذّی جوجههای گوشتی طی دورهی آغازین. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1392; 23(4): 57-69.