نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
عنوان مقاله [English]
نویسندگان [English]
هژبری, امین, & گنج خانلو, مهدی گنج خانلو. (1392). اثر روغن ماهی و اسانس آویشن بر کیفیت و میزان اکسیداسیون چربی گوشت بزغالههای مهابادی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23(4), 71-81.
امین هژبری; مهدی گنج خانلو گنج خانلو. "اثر روغن ماهی و اسانس آویشن بر کیفیت و میزان اکسیداسیون چربی گوشت بزغالههای مهابادی". پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23, 4, 1392, 71-81.
هژبری, امین, گنج خانلو, مهدی گنج خانلو. (1392). 'اثر روغن ماهی و اسانس آویشن بر کیفیت و میزان اکسیداسیون چربی گوشت بزغالههای مهابادی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23(4), pp. 71-81.
هژبری, امین, گنج خانلو, مهدی گنج خانلو. اثر روغن ماهی و اسانس آویشن بر کیفیت و میزان اکسیداسیون چربی گوشت بزغالههای مهابادی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1392; 23(4): 71-81.