The effect of dry heat processing of full fat soybean on trypsin inhibitor activity, urease activity, protein solubility in KOH and broilers performance
شهرامی, احسان . (1392). تاثیر اعمال فرآیند حرارتی خشک روی دانة کامل سویا بر فعالیت بازدارندة تریپسین، فعالیت آنزیم اوره آز، حلالیت پروتئین در هیدروکسید پتاسیم و عملکرد جوجه¬های گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23(4), 115-127.
MLA
شهرامی, احسان . "تاثیر اعمال فرآیند حرارتی خشک روی دانة کامل سویا بر فعالیت بازدارندة تریپسین، فعالیت آنزیم اوره آز، حلالیت پروتئین در هیدروکسید پتاسیم و عملکرد جوجه¬های گوشتی", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23, 4, 1392, 115-127.
HARVARD
شهرامی, احسان. (1392). 'تاثیر اعمال فرآیند حرارتی خشک روی دانة کامل سویا بر فعالیت بازدارندة تریپسین، فعالیت آنزیم اوره آز، حلالیت پروتئین در هیدروکسید پتاسیم و عملکرد جوجه¬های گوشتی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23(4), pp. 115-127.
CHICAGO
احسان شهرامی, "تاثیر اعمال فرآیند حرارتی خشک روی دانة کامل سویا بر فعالیت بازدارندة تریپسین، فعالیت آنزیم اوره آز، حلالیت پروتئین در هیدروکسید پتاسیم و عملکرد جوجه¬های گوشتی," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23 4 (1392): 115-127,
VANCOUVER
شهرامی, احسان. تاثیر اعمال فرآیند حرارتی خشک روی دانة کامل سویا بر فعالیت بازدارندة تریپسین، فعالیت آنزیم اوره آز، حلالیت پروتئین در هیدروکسید پتاسیم و عملکرد جوجه¬های گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1392; 23(4): 115-127.