The effect of dry heat processing of full fat soybean on trypsin inhibitor activity, urease activity, protein solubility in KOH and broilers performance
شهرامی, احسان. (1392). تاثیر اعمال فرآیند حرارتی خشک روی دانة کامل سویا بر فعالیت بازدارندة تریپسین، فعالیت آنزیم اوره آز، حلالیت پروتئین در هیدروکسید پتاسیم و عملکرد جوجه¬های گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23(4), 115-127.
MLA
احسان شهرامی. "تاثیر اعمال فرآیند حرارتی خشک روی دانة کامل سویا بر فعالیت بازدارندة تریپسین، فعالیت آنزیم اوره آز، حلالیت پروتئین در هیدروکسید پتاسیم و عملکرد جوجه¬های گوشتی". پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23, 4, 1392, 115-127.
HARVARD
شهرامی, احسان. (1392). 'تاثیر اعمال فرآیند حرارتی خشک روی دانة کامل سویا بر فعالیت بازدارندة تریپسین، فعالیت آنزیم اوره آز، حلالیت پروتئین در هیدروکسید پتاسیم و عملکرد جوجه¬های گوشتی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23(4), pp. 115-127.
VANCOUVER
شهرامی, احسان. تاثیر اعمال فرآیند حرارتی خشک روی دانة کامل سویا بر فعالیت بازدارندة تریپسین، فعالیت آنزیم اوره آز، حلالیت پروتئین در هیدروکسید پتاسیم و عملکرد جوجه¬های گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1392; 23(4): 115-127.