حسن پور, علی. (1392). مقایسه اثرات افزودن دو ترکیب مختلف عنصر روی در جیره غذایی بر روی مقادیر این عنصر در سرم و سم اسب¬های عرب. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23(4), 27-36.
MLA
علی حسن پور. "مقایسه اثرات افزودن دو ترکیب مختلف عنصر روی در جیره غذایی بر روی مقادیر این عنصر در سرم و سم اسب¬های عرب". پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23, 4, 1392, 27-36.
HARVARD
حسن پور, علی. (1392). 'مقایسه اثرات افزودن دو ترکیب مختلف عنصر روی در جیره غذایی بر روی مقادیر این عنصر در سرم و سم اسب¬های عرب', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23(4), pp. 27-36.
VANCOUVER
حسن پور, علی. مقایسه اثرات افزودن دو ترکیب مختلف عنصر روی در جیره غذایی بر روی مقادیر این عنصر در سرم و سم اسب¬های عرب. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1392; 23(4): 27-36.