• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

بررسی کارآیی روش‌ها و الگوهای مختلف مصرف پروبیوتیک بر کیفیت لاشه و میزان اکسیداسیون چربی و پروتئین گوشت بلدرچین ژاپنی

نوع مقاله : مقاله پژوهشی


عنوان مقاله [English]

Effect of probiotic administration methods on carcass quality and lipid - protein oxidation rate in Japanese Quail’s meat

پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 22، شماره 4 - شماره پیاپی 4
اردیبهشت 1391
صفحه 69-79

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 632.59 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 01 اردیبهشت 1393
  • تاریخ پذیرش: 01 اردیبهشت 1393

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,021
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 725

APA

. (1391). بررسی کارآیی روش‌ها و الگوهای مختلف مصرف پروبیوتیک بر کیفیت لاشه و میزان اکسیداسیون چربی و پروتئین گوشت بلدرچین ژاپنی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(4), 69-79.

MLA

. "بررسی کارآیی روش‌ها و الگوهای مختلف مصرف پروبیوتیک بر کیفیت لاشه و میزان اکسیداسیون چربی و پروتئین گوشت بلدرچین ژاپنی", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22, 4, 1391, 69-79.

HARVARD

. (1391). 'بررسی کارآیی روش‌ها و الگوهای مختلف مصرف پروبیوتیک بر کیفیت لاشه و میزان اکسیداسیون چربی و پروتئین گوشت بلدرچین ژاپنی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(4), pp. 69-79.

CHICAGO

, "بررسی کارآیی روش‌ها و الگوهای مختلف مصرف پروبیوتیک بر کیفیت لاشه و میزان اکسیداسیون چربی و پروتئین گوشت بلدرچین ژاپنی," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22 4 (1391): 69-79,

VANCOUVER

. بررسی کارآیی روش‌ها و الگوهای مختلف مصرف پروبیوتیک بر کیفیت لاشه و میزان اکسیداسیون چربی و پروتئین گوشت بلدرچین ژاپنی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1391; 22(4): 69-79.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب