. (1391). اثر فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره برعملکرد، متابولیتهای خونی و شکمبهای گوسالههای نر هلشتاین. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(4), 127-139.
MLA
. "اثر فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره برعملکرد، متابولیتهای خونی و شکمبهای گوسالههای نر هلشتاین", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22, 4, 1391, 127-139.
HARVARD
. (1391). 'اثر فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره برعملکرد، متابولیتهای خونی و شکمبهای گوسالههای نر هلشتاین', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(4), pp. 127-139.
CHICAGO
, "اثر فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره برعملکرد، متابولیتهای خونی و شکمبهای گوسالههای نر هلشتاین," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22 4 (1391): 127-139,
VANCOUVER
. اثر فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره برعملکرد، متابولیتهای خونی و شکمبهای گوسالههای نر هلشتاین. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1391; 22(4): 127-139.