• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

اثر افزودن آنزیم بر انرژی قابل سوخت وساز ظاهری تعیین شده به روش جیره کامل در برخی از واریته های گندم درجوجه های گوشتی

نوع مقاله : مقاله پژوهشی


عنوان مقاله [English]

Detetmination of apparent metabolizable energy of wheat varieties with or without enzyme supplementatin using complete diet method in broiler chicks

پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 22، شماره 4 - شماره پیاپی 4
اردیبهشت 1391
صفحه 173-184

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 613.06 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 01 اردیبهشت 1393
  • تاریخ پذیرش: 01 اردیبهشت 1393

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,094
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 988

APA

. (1391). اثر افزودن آنزیم بر انرژی قابل سوخت وساز ظاهری تعیین شده به روش جیره کامل در برخی از واریته های گندم درجوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(4), 173-184.

MLA

. "اثر افزودن آنزیم بر انرژی قابل سوخت وساز ظاهری تعیین شده به روش جیره کامل در برخی از واریته های گندم درجوجه های گوشتی", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22, 4, 1391, 173-184.

HARVARD

. (1391). 'اثر افزودن آنزیم بر انرژی قابل سوخت وساز ظاهری تعیین شده به روش جیره کامل در برخی از واریته های گندم درجوجه های گوشتی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(4), pp. 173-184.

CHICAGO

, "اثر افزودن آنزیم بر انرژی قابل سوخت وساز ظاهری تعیین شده به روش جیره کامل در برخی از واریته های گندم درجوجه های گوشتی," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22 4 (1391): 173-184,

VANCOUVER

. اثر افزودن آنزیم بر انرژی قابل سوخت وساز ظاهری تعیین شده به روش جیره کامل در برخی از واریته های گندم درجوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1391; 22(4): 173-184.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب