• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

تعیین ارزش غذایی تفاله‌ گوجه فرنگی فرآوری شده با سطوح مختلف اوره با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز

نوع مقاله : مقاله پژوهشی


عنوان مقاله [English]

Determination of nutritive value of tomato pomace treated with uurea using nylon bag and gas production techniques

پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 22، شماره 3 - شماره پیاپی 3
اردیبهشت 1391
صفحه 15-26

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 547.29 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 01 اردیبهشت 1393
  • تاریخ پذیرش: 01 اردیبهشت 1393

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,199
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,379

APA

. (1391). تعیین ارزش غذایی تفاله‌ گوجه فرنگی فرآوری شده با سطوح مختلف اوره با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(3), 15-26.

MLA

. "تعیین ارزش غذایی تفاله‌ گوجه فرنگی فرآوری شده با سطوح مختلف اوره با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22, 3, 1391, 15-26.

HARVARD

. (1391). 'تعیین ارزش غذایی تفاله‌ گوجه فرنگی فرآوری شده با سطوح مختلف اوره با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(3), pp. 15-26.

CHICAGO

, "تعیین ارزش غذایی تفاله‌ گوجه فرنگی فرآوری شده با سطوح مختلف اوره با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22 3 (1391): 15-26,

VANCOUVER

. تعیین ارزش غذایی تفاله‌ گوجه فرنگی فرآوری شده با سطوح مختلف اوره با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1391; 22(3): 15-26.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب