• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

تأثیر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم و جو طی دوره پایانی

نوع مقاله : مقاله پژوهشی


عنوان مقاله [English]

Effect of different levels of vitamin premix during finisher period on performance and carcass characteristics of broiler chicks fed wheat and barley based diet

پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 22، شماره 1 - شماره پیاپی 1
اردیبهشت 1391
صفحه 11-22

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 521.21 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 01 اردیبهشت 1393
  • تاریخ پذیرش: 01 اردیبهشت 1393

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,052
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 646

APA

. (1391). تأثیر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم و جو طی دوره پایانی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(1), 11-22.

MLA

. "تأثیر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم و جو طی دوره پایانی", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22, 1, 1391, 11-22.

HARVARD

. (1391). 'تأثیر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم و جو طی دوره پایانی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(1), pp. 11-22.

CHICAGO

, "تأثیر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم و جو طی دوره پایانی," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22 1 (1391): 11-22,

VANCOUVER

. تأثیر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم و جو طی دوره پایانی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1391; 22(1): 11-22.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب