• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

تاثیر روش های مختلف فراوری بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای کاه کلزا و تاثیر آن بر عملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین

نوع مقاله : مقاله پژوهشی


عنوان مقاله [English]

The effects of different processing methods on chemical composition and ruminal degradability of canola straw and its effect on fattening performance of

پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 22، شماره 1 - شماره پیاپی 1
اردیبهشت 1391
صفحه 93-104

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 661.96 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 01 اردیبهشت 1393
  • تاریخ پذیرش: 01 اردیبهشت 1393

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,002
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,935

APA

. (1391). تاثیر روش های مختلف فراوری بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای کاه کلزا و تاثیر آن بر عملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(1), 93-104.

MLA

. "تاثیر روش های مختلف فراوری بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای کاه کلزا و تاثیر آن بر عملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22, 1, 1391, 93-104.

HARVARD

. (1391). 'تاثیر روش های مختلف فراوری بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای کاه کلزا و تاثیر آن بر عملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(1), pp. 93-104.

CHICAGO

, "تاثیر روش های مختلف فراوری بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای کاه کلزا و تاثیر آن بر عملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22 1 (1391): 93-104,

VANCOUVER

. تاثیر روش های مختلف فراوری بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای کاه کلزا و تاثیر آن بر عملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1391; 22(1): 93-104.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب