• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

تأثیر افزودن آنزیم به جیره‌ غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

  • امید کلوندی
  • حسین جانمحمدی
  • مجید قشلاق علیایی

موضوعات

  • تغذیه طیور

عنوان مقاله [English]

Effect of enzyme supplementation on metabolizable energy and apparent nitrogen retention in broiler diets based on corn- soybean meal

نویسندگان [English]

  • O Kalvandi
  • H Janmohammadi
  • M Ghashlag
پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 25، شماره 1 - شماره پیاپی 1
خرداد 1394
صفحه 65-78

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 681.61 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 27 خرداد 1394
  • تاریخ پذیرش: 27 خرداد 1394

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,957
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,884

APA

کلوندی, امید , جانمحمدی, حسین و قشلاق علیایی, مجید . (1394). تأثیر افزودن آنزیم به جیره‌ غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(1), 65-78.

MLA

کلوندی, امید , , جانمحمدی, حسین , و قشلاق علیایی, مجید . "تأثیر افزودن آنزیم به جیره‌ غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25, 1, 1394, 65-78.

HARVARD

کلوندی, امید, جانمحمدی, حسین, قشلاق علیایی, مجید. (1394). 'تأثیر افزودن آنزیم به جیره‌ غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(1), pp. 65-78.

CHICAGO

امید کلوندی , حسین جانمحمدی و مجید قشلاق علیایی, "تأثیر افزودن آنزیم به جیره‌ غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25 1 (1394): 65-78,

VANCOUVER

کلوندی, امید, جانمحمدی, حسین, قشلاق علیایی, مجید. تأثیر افزودن آنزیم به جیره‌ غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1394; 25(1): 65-78.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب