کلوندی, امید , جانمحمدی, حسین و قشلاق علیایی, مجید . (1394). تأثیر افزودن آنزیم به جیره غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجههای گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(1), 65-78.
MLA
کلوندی, امید , , جانمحمدی, حسین , و قشلاق علیایی, مجید . "تأثیر افزودن آنزیم به جیره غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجههای گوشتی", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25, 1, 1394, 65-78.
HARVARD
کلوندی, امید, جانمحمدی, حسین, قشلاق علیایی, مجید. (1394). 'تأثیر افزودن آنزیم به جیره غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجههای گوشتی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(1), pp. 65-78.
CHICAGO
امید کلوندی , حسین جانمحمدی و مجید قشلاق علیایی, "تأثیر افزودن آنزیم به جیره غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجههای گوشتی," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25 1 (1394): 65-78,
VANCOUVER
کلوندی, امید, جانمحمدی, حسین, قشلاق علیایی, مجید. تأثیر افزودن آنزیم به جیره غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجههای گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1394; 25(1): 65-78.