Effect of adding different levels of milk thistle and purslane seed to the diet on performance, egg quality traits and composition of serum and egg yolk lipids in laying hens
شلایی, مصیب, & حسینی, سید محمد. (1394). اثر افزودن سطوح مختلف دانههای خارمریم و خرفه به جیرة غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخممرغ در مرغهای تخمگذار. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(1), 163-178.
MLA
مصیب شلایی; سید محمد حسینی. "اثر افزودن سطوح مختلف دانههای خارمریم و خرفه به جیرة غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخممرغ در مرغهای تخمگذار". پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25, 1, 1394, 163-178.
HARVARD
شلایی, مصیب, حسینی, سید محمد. (1394). 'اثر افزودن سطوح مختلف دانههای خارمریم و خرفه به جیرة غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخممرغ در مرغهای تخمگذار', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(1), pp. 163-178.
VANCOUVER
شلایی, مصیب, حسینی, سید محمد. اثر افزودن سطوح مختلف دانههای خارمریم و خرفه به جیرة غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخممرغ در مرغهای تخمگذار. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1394; 25(1): 163-178.