• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

اثر افزودن سطوح مختلف دانه‌های خارمریم و خرفه به جیرة غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‏گذار

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

  • مصیب شلایی
  • سید محمد حسینی

موضوعات

  • تغذیه طیور

عنوان مقاله [English]

Effect of adding different levels of milk thistle and purslane seed to the diet on performance, egg quality traits and composition of serum and egg yolk lipids in laying hens

نویسندگان [English]

  • M Shalaei
  • SM Hoseini
پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 25، شماره 1 - شماره پیاپی 1
خرداد 1394
صفحه 163-178

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 741.77 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 27 خرداد 1394
  • تاریخ پذیرش: 27 خرداد 1394

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,885
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,783

APA

شلایی, مصیب و حسینی, سید محمد . (1394). اثر افزودن سطوح مختلف دانه‌های خارمریم و خرفه به جیرة غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‏گذار. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(1), 163-178.

MLA

شلایی, مصیب , و حسینی, سید محمد . "اثر افزودن سطوح مختلف دانه‌های خارمریم و خرفه به جیرة غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‏گذار", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25, 1, 1394, 163-178.

HARVARD

شلایی, مصیب, حسینی, سید محمد. (1394). 'اثر افزودن سطوح مختلف دانه‌های خارمریم و خرفه به جیرة غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‏گذار', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(1), pp. 163-178.

CHICAGO

مصیب شلایی و سید محمد حسینی, "اثر افزودن سطوح مختلف دانه‌های خارمریم و خرفه به جیرة غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‏گذار," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25 1 (1394): 163-178,

VANCOUVER

شلایی, مصیب, حسینی, سید محمد. اثر افزودن سطوح مختلف دانه‌های خارمریم و خرفه به جیرة غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‏گذار. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1394; 25(1): 163-178.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب