• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

مقایسه قابلیت‌هضم کاه‌گندم توسط باکتری‏ها و میکروارگانیسم‏های شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

  • محمود رفیعی‌‌طاقانکی
  • مرتضی چاجی
  • طاهره محمدآبادی
  • محسن ساری

عنوان مقاله [English]

The comparison of digestibility of wheat straw by rumen bacteria and rumen microorganisms of Holstein cow and Khuzestan water buffalo

نویسندگان [English]

  • M R
  • M Ch
  • T M
  • M S
پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 25، شماره 2 - شماره پیاپی 2
شهریور 1394
صفحه 43-55

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 732.86 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 01 مهر 1394
  • تاریخ پذیرش: 01 مهر 1394

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,444
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,095

APA

رفیعی‌‌طاقانکی, محمود , چاجی, مرتضی , محمدآبادی, طاهره و ساری, محسن . (1394). مقایسه قابلیت‌هضم کاه‌گندم توسط باکتری‏ها و میکروارگانیسم‏های شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(2), 43-55.

MLA

رفیعی‌‌طاقانکی, محمود , , چاجی, مرتضی , , محمدآبادی, طاهره , و ساری, محسن . "مقایسه قابلیت‌هضم کاه‌گندم توسط باکتری‏ها و میکروارگانیسم‏های شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25, 2, 1394, 43-55.

HARVARD

رفیعی‌‌طاقانکی, محمود, چاجی, مرتضی, محمدآبادی, طاهره, ساری, محسن. (1394). 'مقایسه قابلیت‌هضم کاه‌گندم توسط باکتری‏ها و میکروارگانیسم‏های شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(2), pp. 43-55.

CHICAGO

محمود رفیعی‌‌طاقانکی , مرتضی چاجی , طاهره محمدآبادی و محسن ساری, "مقایسه قابلیت‌هضم کاه‌گندم توسط باکتری‏ها و میکروارگانیسم‏های شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25 2 (1394): 43-55,

VANCOUVER

رفیعی‌‌طاقانکی, محمود, چاجی, مرتضی, محمدآبادی, طاهره, ساری, محسن. مقایسه قابلیت‌هضم کاه‌گندم توسط باکتری‏ها و میکروارگانیسم‏های شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1394; 25(2): 43-55.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب