• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

اثر روش‌های مختلف پرتوتابی بر بخش‌های مختلف پروتئین و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم روده‌‌ای پروتئین کنجاله آفتابگردان

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

  • سادیه جلیلیان
  • فرشید فتاح‌نیا
  • پروین شورنگ
  • حمید محمدزاده

عنوان مقاله [English]

Effect of different irradiation methods on different protein fractions, ruminal degradability and intestinal digestibility of sunflower meal protein

نویسندگان [English]

  • S S
  • F F
  • P Sh
  • H M
پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 25، شماره 2 - شماره پیاپی 2
شهریور 1394
صفحه 69-80

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 625.99 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 01 مهر 1394
  • تاریخ پذیرش: 01 مهر 1394

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,441
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,247

APA

جلیلیان, سادیه , فتاح‌نیا, فرشید , شورنگ, پروین و محمدزاده, حمید . (1394). اثر روش‌های مختلف پرتوتابی بر بخش‌های مختلف پروتئین و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم روده‌‌ای پروتئین کنجاله آفتابگردان. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(2), 69-80.

MLA

جلیلیان, سادیه , , فتاح‌نیا, فرشید , , شورنگ, پروین , و محمدزاده, حمید . "اثر روش‌های مختلف پرتوتابی بر بخش‌های مختلف پروتئین و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم روده‌‌ای پروتئین کنجاله آفتابگردان", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25, 2, 1394, 69-80.

HARVARD

جلیلیان, سادیه, فتاح‌نیا, فرشید, شورنگ, پروین, محمدزاده, حمید. (1394). 'اثر روش‌های مختلف پرتوتابی بر بخش‌های مختلف پروتئین و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم روده‌‌ای پروتئین کنجاله آفتابگردان', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(2), pp. 69-80.

CHICAGO

سادیه جلیلیان , فرشید فتاح‌نیا , پروین شورنگ و حمید محمدزاده, "اثر روش‌های مختلف پرتوتابی بر بخش‌های مختلف پروتئین و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم روده‌‌ای پروتئین کنجاله آفتابگردان," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25 2 (1394): 69-80,

VANCOUVER

جلیلیان, سادیه, فتاح‌نیا, فرشید, شورنگ, پروین, محمدزاده, حمید. اثر روش‌های مختلف پرتوتابی بر بخش‌های مختلف پروتئین و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم روده‌‌ای پروتئین کنجاله آفتابگردان. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1394; 25(2): 69-80.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب