Effect of feeding different levels of wheat gluten meal and lysine amino acid on growth performance and ileal protein digestibility in broiler chickens
قیصری, عباسعلی و نظری, سحر . (1394). اثر تغذیه سطوح مختلف گلوتن گندم و اسید آمینه لیزین بر عملکرد رشد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین جوجههای گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(2), 133-156.
MLA
قیصری, عباسعلی , و نظری, سحر . "اثر تغذیه سطوح مختلف گلوتن گندم و اسید آمینه لیزین بر عملکرد رشد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین جوجههای گوشتی", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25, 2, 1394, 133-156.
HARVARD
قیصری, عباسعلی, نظری, سحر. (1394). 'اثر تغذیه سطوح مختلف گلوتن گندم و اسید آمینه لیزین بر عملکرد رشد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین جوجههای گوشتی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(2), pp. 133-156.
CHICAGO
عباسعلی قیصری و سحر نظری, "اثر تغذیه سطوح مختلف گلوتن گندم و اسید آمینه لیزین بر عملکرد رشد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین جوجههای گوشتی," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25 2 (1394): 133-156,
VANCOUVER
قیصری, عباسعلی, نظری, سحر. اثر تغذیه سطوح مختلف گلوتن گندم و اسید آمینه لیزین بر عملکرد رشد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین جوجههای گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1394; 25(2): 133-156.