نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
عنوان مقاله [English]
نویسندگان [English]
قیصری, عباسعلی, & نظری, سحر. (1394). اثر تغذیه سطوح مختلف گلوتن گندم و اسید آمینه لیزین بر عملکرد رشد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین جوجههای گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(2), 133-156.
عباسعلی قیصری; سحر نظری. "اثر تغذیه سطوح مختلف گلوتن گندم و اسید آمینه لیزین بر عملکرد رشد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین جوجههای گوشتی". پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25, 2, 1394, 133-156.
قیصری, عباسعلی, نظری, سحر. (1394). 'اثر تغذیه سطوح مختلف گلوتن گندم و اسید آمینه لیزین بر عملکرد رشد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین جوجههای گوشتی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(2), pp. 133-156.
قیصری, عباسعلی, نظری, سحر. اثر تغذیه سطوح مختلف گلوتن گندم و اسید آمینه لیزین بر عملکرد رشد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین جوجههای گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1394; 25(2): 133-156.