نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
عنوان مقاله [English]
نویسندگان [English]
رستم زاده, پرویز , تقی زاده, اکبر , حسینخانی, علی و مقدم, غلامعلی . (1394). تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیا بر قابلیت هضم جیره های پرواری و فاکتورهای شکمبه ای و متابولیت های خونی گوسفند. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(2), 175-188.
رستم زاده, پرویز , , تقی زاده, اکبر , , حسینخانی, علی , و مقدم, غلامعلی . "تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیا بر قابلیت هضم جیره های پرواری و فاکتورهای شکمبه ای و متابولیت های خونی گوسفند", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25, 2, 1394, 175-188.
رستم زاده, پرویز, تقی زاده, اکبر, حسینخانی, علی, مقدم, غلامعلی. (1394). 'تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیا بر قابلیت هضم جیره های پرواری و فاکتورهای شکمبه ای و متابولیت های خونی گوسفند', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(2), pp. 175-188.
پرویز رستم زاده , اکبر تقی زاده , علی حسینخانی و غلامعلی مقدم, "تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیا بر قابلیت هضم جیره های پرواری و فاکتورهای شکمبه ای و متابولیت های خونی گوسفند," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25 2 (1394): 175-188,
رستم زاده, پرویز, تقی زاده, اکبر, حسینخانی, علی, مقدم, غلامعلی. تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیا بر قابلیت هضم جیره های پرواری و فاکتورهای شکمبه ای و متابولیت های خونی گوسفند. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1394; 25(2): 175-188.