• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیا بر قابلیت هضم جیره های پرواری و فاکتورهای شکمبه ای و متابولیت های خونی گوسفند

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

  • پرویز رستم زاده
  • اکبر تقی زاده
  • علی حسین‌خانی
  • غلامعلی مقدم

عنوان مقاله [English]

Effects of saccharomyces cerevisiae yeast on digestibility of finishing diets, ruminal and blood metabolites in sheep

نویسندگان [English]

  • P R
  • A T
  • A H
  • G M
پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 25، شماره 2 - شماره پیاپی 2
شهریور 1394
صفحه 175-188

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 685.2 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 04 مهر 1394
  • تاریخ پذیرش: 04 مهر 1394

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,893
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,522

APA

رستم زاده, پرویز , تقی زاده, اکبر , حسین‌خانی, علی و مقدم, غلامعلی . (1394). تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیا بر قابلیت هضم جیره های پرواری و فاکتورهای شکمبه ای و متابولیت های خونی گوسفند. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(2), 175-188.

MLA

رستم زاده, پرویز , , تقی زاده, اکبر , , حسین‌خانی, علی , و مقدم, غلامعلی . "تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیا بر قابلیت هضم جیره های پرواری و فاکتورهای شکمبه ای و متابولیت های خونی گوسفند", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25, 2, 1394, 175-188.

HARVARD

رستم زاده, پرویز, تقی زاده, اکبر, حسین‌خانی, علی, مقدم, غلامعلی. (1394). 'تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیا بر قابلیت هضم جیره های پرواری و فاکتورهای شکمبه ای و متابولیت های خونی گوسفند', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(2), pp. 175-188.

CHICAGO

پرویز رستم زاده , اکبر تقی زاده , علی حسین‌خانی و غلامعلی مقدم, "تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیا بر قابلیت هضم جیره های پرواری و فاکتورهای شکمبه ای و متابولیت های خونی گوسفند," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25 2 (1394): 175-188,

VANCOUVER

رستم زاده, پرویز, تقی زاده, اکبر, حسین‌خانی, علی, مقدم, غلامعلی. تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیا بر قابلیت هضم جیره های پرواری و فاکتورهای شکمبه ای و متابولیت های خونی گوسفند. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1394; 25(2): 175-188.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب