نویسنده = سید محمد علی میرحسینی
اثرات استفاده از سطوح مختلف پودر سماق در جیره مرغ‌های تخمگذار بر عملکرد تولید و صفات کیفی تخم مرغ تحت شرایط مختلف نگهداری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 اسفند 1402

10.22034/as.2024.51018.1658

امیر مصیب زاده؛ سید محمد علی میرحسینی؛ حسین شکوری علیشاه؛ پیمان حسنلو؛ سید علی میر قلنج


بررسی تاثیر اسیدهای صفراوی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی در جوجه-های گوشتی

دوره 33، شماره 3، آذر 1402، صفحه 115-126

10.22034/as.2023.57358.1715

سید محمد علی میرحسینی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ سید علی میر قلنج