نویسنده = علی حسین خانی
تأثیر افزودنی باکتریایی، آنزیمی و ملاس بر قابلیت تخمیر و ترکیب مواد مغذی سیلاژ تفاله لیمو عمانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 02 مهر 1403

10.22034/as.2023.50768.1653

مهران جلیلی؛ حمید محمدزاده؛ علی حسین خانی؛ اکبر تقی زاده


اثرات تغذیه منابع مختلف چربی در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های خونی میش‌های افشاری

دوره 34، شماره 1، خرداد 1403، صفحه 1-16

10.22034/as.2022.30545.1465

مهدی قهرمانی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ حمید رضا میرزایی الموتی؛ غلامعلی مقدم؛ حمید پایا


بررسی ارزش غذایی گاودانه خام و عمل‌آوری شده با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی و آزمون تولیدگاز

دوره 33، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 121-135

10.22034/as.2022.20657.1378

مرضیه تقوی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ حمید محمدزاده