. (1391). مقایسه انجماد پذیری اسپرم گاو هلشتاین و براون سوئیس با استفاده از دو نوع رقیق کننده بایوکسل و آندرومد عاری از زرده تخم مرغ. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(3), 121-128.
MLA
. "مقایسه انجماد پذیری اسپرم گاو هلشتاین و براون سوئیس با استفاده از دو نوع رقیق کننده بایوکسل و آندرومد عاری از زرده تخم مرغ". پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22, 3, 1391, 121-128.
HARVARD
. (1391). 'مقایسه انجماد پذیری اسپرم گاو هلشتاین و براون سوئیس با استفاده از دو نوع رقیق کننده بایوکسل و آندرومد عاری از زرده تخم مرغ', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(3), pp. 121-128.
VANCOUVER
. مقایسه انجماد پذیری اسپرم گاو هلشتاین و براون سوئیس با استفاده از دو نوع رقیق کننده بایوکسل و آندرومد عاری از زرده تخم مرغ. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1391; 22(3): 121-128.