• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

ترکیبات شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و قابلیت هضم آزمایشگاهی(آنکوم) علف خشک یونجه چین دوم استان کردستان

شناسنامه علمی شماره

نویسندگان

  • سرور مرادی
  • رسول پیرمحمدی
  • رحمن ابن عباسی

عنوان مقاله [English]

Determining of chemical composition, physical specification and in vitro digestibility of alfalfa hay second cut of Kurdistan province

نویسندگان [English]

  • S Moradi
  • R Pirmohammadi
  • R Ebne Abbasi
پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 24، شماره 1 - شماره پیاپی 1
خرداد 1393
صفحه 107-118

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 468.04 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 24 تیر 1393
  • تاریخ پذیرش: 24 تیر 1393

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,983
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 3,265

APA

مرادی, سرور , پیرمحمدی, رسول و ابن عباسی, رحمن . (1393). ترکیبات شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و قابلیت هضم آزمایشگاهی(آنکوم) علف خشک یونجه چین دوم استان کردستان. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24(1), 107-118.

MLA

مرادی, سرور , , پیرمحمدی, رسول , و ابن عباسی, رحمن . "ترکیبات شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و قابلیت هضم آزمایشگاهی(آنکوم) علف خشک یونجه چین دوم استان کردستان", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24, 1, 1393, 107-118.

HARVARD

مرادی, سرور, پیرمحمدی, رسول, ابن عباسی, رحمن. (1393). 'ترکیبات شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و قابلیت هضم آزمایشگاهی(آنکوم) علف خشک یونجه چین دوم استان کردستان', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24(1), pp. 107-118.

CHICAGO

سرور مرادی , رسول پیرمحمدی و رحمن ابن عباسی, "ترکیبات شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و قابلیت هضم آزمایشگاهی(آنکوم) علف خشک یونجه چین دوم استان کردستان," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24 1 (1393): 107-118,

VANCOUVER

مرادی, سرور, پیرمحمدی, رسول, ابن عباسی, رحمن. ترکیبات شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و قابلیت هضم آزمایشگاهی(آنکوم) علف خشک یونجه چین دوم استان کردستان. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1393; 24(1): 107-118.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب