• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

اثر فرآوری کاه برنج با اوره بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری با روش کیسه‌های نایلونی

شناسنامه علمی شماره

نویسندگان

  • غلامرضا موسوی
  • فرشید فتاحی
  • حمید محمدزاده
  • علی زمان دوستی

عنوان مقاله [English]

Effect of treating rice straw with urea on chemical composition and degradability using nylon bags method

نویسندگان [English]

  • Gh Mousavi
  • F Fatahnia
  • H Mohammadzadeh
  • A Doosti
پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 24، شماره 1 - شماره پیاپی 1
خرداد 1393
صفحه 139-151

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 465.29 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 24 تیر 1393
  • تاریخ پذیرش: 24 تیر 1393

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 2,229
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,772

APA

موسوی, غلامرضا , فتاحی, فرشید , محمدزاده, حمید و دوستی, علی زمان . (1393). اثر فرآوری کاه برنج با اوره بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری با روش کیسه‌های نایلونی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24(1), 139-151.

MLA

موسوی, غلامرضا , , فتاحی, فرشید , , محمدزاده, حمید , و دوستی, علی زمان . "اثر فرآوری کاه برنج با اوره بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری با روش کیسه‌های نایلونی", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24, 1, 1393, 139-151.

HARVARD

موسوی, غلامرضا, فتاحی, فرشید, محمدزاده, حمید, دوستی, علی زمان. (1393). 'اثر فرآوری کاه برنج با اوره بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری با روش کیسه‌های نایلونی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24(1), pp. 139-151.

CHICAGO

غلامرضا موسوی , فرشید فتاحی , حمید محمدزاده و علی زمان دوستی, "اثر فرآوری کاه برنج با اوره بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری با روش کیسه‌های نایلونی," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24 1 (1393): 139-151,

VANCOUVER

موسوی, غلامرضا, فتاحی, فرشید, محمدزاده, حمید, دوستی, علی زمان. اثر فرآوری کاه برنج با اوره بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری با روش کیسه‌های نایلونی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1393; 24(1): 139-151.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب