نوع مقاله : مقاله پژوهشی
عنوان مقاله [English]
. (1392). تأثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت لیپید های سرم خون جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23(3), 69-86.
. "تأثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت لیپید های سرم خون جوجه های گوشتی", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23, 3, 1392, 69-86.
. (1392). 'تأثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت لیپید های سرم خون جوجه های گوشتی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23(3), pp. 69-86.
, "تأثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت لیپید های سرم خون جوجه های گوشتی," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23 3 (1392): 69-86,
. تأثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت لیپید های سرم خون جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1392; 23(3): 69-86.