• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

تاثیرسطوح مختلف ال‌کارنیتین برعملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

  • خسرو پارسائی مهر
  • پرویز فرهومند
  • محمد افروزیه
  • حبیب چراغی
  • سعید حسین زاده

عنوان مقاله [English]

The effects of different levels of L-carnitine on performance, carcass characteristics and some blood parameters of broiler chickens

نویسندگان [English]

  • Kh Parsaeimehr
  • P Farhoomand2
  • M Afrouziyeh
  • H Cheraghi
  • S Hoseinzadeh
پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 24، شماره 3 - شماره پیاپی 3
آذر 1393
صفحه 43-51

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 591.44 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 08 دی 1393
  • تاریخ پذیرش: 08 دی 1393

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,760
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,253

APA

پارسائی مهر, خسرو , فرهومند, پرویز , افروزیه, محمد , چراغی, حبیب و حسین زاده, سعید . (1393). تاثیرسطوح مختلف ال‌کارنیتین برعملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24(3), 43-51.

MLA

پارسائی مهر, خسرو , , فرهومند, پرویز , , افروزیه, محمد , , چراغی, حبیب , و حسین زاده, سعید . "تاثیرسطوح مختلف ال‌کارنیتین برعملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24, 3, 1393, 43-51.

HARVARD

پارسائی مهر, خسرو, فرهومند, پرویز, افروزیه, محمد, چراغی, حبیب, حسین زاده, سعید. (1393). 'تاثیرسطوح مختلف ال‌کارنیتین برعملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24(3), pp. 43-51.

CHICAGO

خسرو پارسائی مهر , پرویز فرهومند , محمد افروزیه , حبیب چراغی و سعید حسین زاده, "تاثیرسطوح مختلف ال‌کارنیتین برعملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24 3 (1393): 43-51,

VANCOUVER

پارسائی مهر, خسرو, فرهومند, پرویز, افروزیه, محمد, چراغی, حبیب, حسین زاده, سعید. تاثیرسطوح مختلف ال‌کارنیتین برعملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1393; 24(3): 43-51.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب