• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ بقایای حاصل از پوست گیری پسته و اثر آن بر مصرف خوراک، خصوصیات تخمیری شکمبه و فراسنجه‌های خونی گوسفند

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

  • زهره حاج علیزاده
  • امید دیانی
  • رضا طهماسبی
  • امین خضری

عنوان مقاله [English]

Evaluation of chemical composition of pistachio pulp silage and its effect on feed intake, rumen fermentation characteristics and blood parameters in sheep

نویسندگان [English]

  • Z Hajalizadeh
  • O Dayani
  • R Tahmasbi
  • A khezri
پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 24، شماره 3 - شماره پیاپی 3
آذر 1393
صفحه 81-94

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 664.36 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 08 دی 1393
  • تاریخ پذیرش: 08 دی 1393

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,761
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 11,303

APA

حاج علیزاده, زهره , دیانی, امید , طهماسبی, رضا و خضری, امین . (1393). بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ بقایای حاصل از پوست گیری پسته و اثر آن بر مصرف خوراک، خصوصیات تخمیری شکمبه و فراسنجه‌های خونی گوسفند. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24(3), 81-94.

MLA

حاج علیزاده, زهره , , دیانی, امید , , طهماسبی, رضا , و خضری, امین . "بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ بقایای حاصل از پوست گیری پسته و اثر آن بر مصرف خوراک، خصوصیات تخمیری شکمبه و فراسنجه‌های خونی گوسفند", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24, 3, 1393, 81-94.

HARVARD

حاج علیزاده, زهره, دیانی, امید, طهماسبی, رضا, خضری, امین. (1393). 'بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ بقایای حاصل از پوست گیری پسته و اثر آن بر مصرف خوراک، خصوصیات تخمیری شکمبه و فراسنجه‌های خونی گوسفند', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24(3), pp. 81-94.

CHICAGO

زهره حاج علیزاده , امید دیانی , رضا طهماسبی و امین خضری, "بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ بقایای حاصل از پوست گیری پسته و اثر آن بر مصرف خوراک، خصوصیات تخمیری شکمبه و فراسنجه‌های خونی گوسفند," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24 3 (1393): 81-94,

VANCOUVER

حاج علیزاده, زهره, دیانی, امید, طهماسبی, رضا, خضری, امین. بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ بقایای حاصل از پوست گیری پسته و اثر آن بر مصرف خوراک، خصوصیات تخمیری شکمبه و فراسنجه‌های خونی گوسفند. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1393; 24(3): 81-94.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب