شعبان, ولی محمد, باشتنی, مسلم, فتحی نسری, محمد حسن, & نعیمی پور, حسین. (1393). اثر مرحله رشد و فرآیند سیلو کردن بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم
ماده خشک علوفه سورگوم. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24(3), 95-107.
MLA
ولی محمد شعبان; مسلم باشتنی; محمد حسن فتحی نسری; حسین نعیمی پور. "اثر مرحله رشد و فرآیند سیلو کردن بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم
ماده خشک علوفه سورگوم". پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24, 3, 1393, 95-107.
HARVARD
شعبان, ولی محمد, باشتنی, مسلم, فتحی نسری, محمد حسن, نعیمی پور, حسین. (1393). 'اثر مرحله رشد و فرآیند سیلو کردن بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم
ماده خشک علوفه سورگوم', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24(3), pp. 95-107.
VANCOUVER
شعبان, ولی محمد, باشتنی, مسلم, فتحی نسری, محمد حسن, نعیمی پور, حسین. اثر مرحله رشد و فرآیند سیلو کردن بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم
ماده خشک علوفه سورگوم. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1393; 24(3): 95-107.