• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

اثر گیاه خارمریم بر هضم‌پذیری و تخمیر میکروبی علوفه سیاه‌شور و ریخت شناسی پروتوزوآ در شتر تک‌کوهانه

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

  • ایران خدادادی
  • طاهره محمدآبادی
  • مرتضی چاجی
  • محسن ساری

عنوان مقاله [English]

The effect of silybum marianum on digestibility and microbial fermentation of suaeda fruticosa and protozoa morphology in one-humped camel

نویسندگان [English]

  • I Khodadadi
  • T Mohammadabadi
  • M Chaji
  • M Sari
پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 24، شماره 3 - شماره پیاپی 3
آذر 1393
صفحه 110-122

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 985.13 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 08 دی 1393
  • تاریخ پذیرش: 08 دی 1393

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,853
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,446

APA

خدادادی, ایران , محمدآبادی, طاهره , چاجی, مرتضی و ساری, محسن . (1393). اثر گیاه خارمریم بر هضم‌پذیری و تخمیر میکروبی علوفه سیاه‌شور و ریخت شناسی پروتوزوآ در شتر تک‌کوهانه. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24(3), 110-122.

MLA

خدادادی, ایران , , محمدآبادی, طاهره , , چاجی, مرتضی , و ساری, محسن . "اثر گیاه خارمریم بر هضم‌پذیری و تخمیر میکروبی علوفه سیاه‌شور و ریخت شناسی پروتوزوآ در شتر تک‌کوهانه", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24, 3, 1393, 110-122.

HARVARD

خدادادی, ایران, محمدآبادی, طاهره, چاجی, مرتضی, ساری, محسن. (1393). 'اثر گیاه خارمریم بر هضم‌پذیری و تخمیر میکروبی علوفه سیاه‌شور و ریخت شناسی پروتوزوآ در شتر تک‌کوهانه', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24(3), pp. 110-122.

CHICAGO

ایران خدادادی , طاهره محمدآبادی , مرتضی چاجی و محسن ساری, "اثر گیاه خارمریم بر هضم‌پذیری و تخمیر میکروبی علوفه سیاه‌شور و ریخت شناسی پروتوزوآ در شتر تک‌کوهانه," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24 3 (1393): 110-122,

VANCOUVER

خدادادی, ایران, محمدآبادی, طاهره, چاجی, مرتضی, ساری, محسن. اثر گیاه خارمریم بر هضم‌پذیری و تخمیر میکروبی علوفه سیاه‌شور و ریخت شناسی پروتوزوآ در شتر تک‌کوهانه. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1393; 24(3): 110-122.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب