. (1392). تأثیر افزودن موننسین و ویتامین E روی خصوصیات تجزیه پذیری شکمبه¬ای پنبه دانه کامل با استفاده از روش کیسه¬های نایلونی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23(2), 143-153.
MLA
. "تأثیر افزودن موننسین و ویتامین E روی خصوصیات تجزیه پذیری شکمبه¬ای پنبه دانه کامل با استفاده از روش کیسه¬های نایلونی". پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23, 2, 1392, 143-153.
HARVARD
. (1392). 'تأثیر افزودن موننسین و ویتامین E روی خصوصیات تجزیه پذیری شکمبه¬ای پنبه دانه کامل با استفاده از روش کیسه¬های نایلونی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23(2), pp. 143-153.
VANCOUVER
. تأثیر افزودن موننسین و ویتامین E روی خصوصیات تجزیه پذیری شکمبه¬ای پنبه دانه کامل با استفاده از روش کیسه¬های نایلونی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1392; 23(2): 143-153.