خرمی, بهزاد, وکیلی, سید علیرضا, & دانش مسگران, محسن. (2). اثر برخی اسانسهای گیاهی بر تجزیه پذیری مواد خوراکی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد گوسالههای پرواری هلشتاین. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24(4), 137-150.
MLA
بهزاد خرمی; سید علیرضا وکیلی; محسن دانش مسگران. "اثر برخی اسانسهای گیاهی بر تجزیه پذیری مواد خوراکی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد گوسالههای پرواری هلشتاین". پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24, 4, 2, 137-150.
HARVARD
خرمی, بهزاد, وکیلی, سید علیرضا, دانش مسگران, محسن. (2). 'اثر برخی اسانسهای گیاهی بر تجزیه پذیری مواد خوراکی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد گوسالههای پرواری هلشتاین', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24(4), pp. 137-150.
VANCOUVER
خرمی, بهزاد, وکیلی, سید علیرضا, دانش مسگران, محسن. اثر برخی اسانسهای گیاهی بر تجزیه پذیری مواد خوراکی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد گوسالههای پرواری هلشتاین. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 2; 24(4): 137-150.