خرمی, بهزاد , وکیلی, سید علیرضا و دانش مسگران, محسن . (2). اثر برخی اسانسهای گیاهی بر تجزیه پذیری مواد خوراکی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد گوسالههای پرواری هلشتاین. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24(4), 137-150.
MLA
خرمی, بهزاد , , وکیلی, سید علیرضا , و دانش مسگران, محسن . "اثر برخی اسانسهای گیاهی بر تجزیه پذیری مواد خوراکی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد گوسالههای پرواری هلشتاین", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24, 4, 2, 137-150.
HARVARD
خرمی, بهزاد, وکیلی, سید علیرضا, دانش مسگران, محسن. (2). 'اثر برخی اسانسهای گیاهی بر تجزیه پذیری مواد خوراکی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد گوسالههای پرواری هلشتاین', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24(4), pp. 137-150.
CHICAGO
بهزاد خرمی , سید علیرضا وکیلی و محسن دانش مسگران, "اثر برخی اسانسهای گیاهی بر تجزیه پذیری مواد خوراکی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد گوسالههای پرواری هلشتاین," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24 4 (2): 137-150,
VANCOUVER
خرمی, بهزاد, وکیلی, سید علیرضا, دانش مسگران, محسن. اثر برخی اسانسهای گیاهی بر تجزیه پذیری مواد خوراکی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد گوسالههای پرواری هلشتاین. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 2; 24(4): 137-150.