• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

اثر پودر گیاه آویشن بر فراسنجه های هضمی و مقدار تولید گاز های متان و دی اکسید کربن حاصل از تخمیر برخی اقلام خوراکی در شرایط آزمایشگاهی

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

  • بهرام افشار حمیدی
  • رسول پیرمحمدی
  • هرمز منصوری

عنوان مقاله [English]

The effects of thymus plant on digestibility parameters and fermentable methane and CO2 production of some feed by in vitro method

نویسندگان [English]

  • B A H
  • R P
  • H M
پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 24، شماره 4 - شماره پیاپی 4
اسفند 1393
صفحه 163-175

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 557.8 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 26 اسفند 1393
  • تاریخ پذیرش: 26 اسفند 1393

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 2,133
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,094

APA

افشار حمیدی, بهرام , پیرمحمدی, رسول و منصوری, هرمز . (1394). اثر پودر گیاه آویشن بر فراسنجه های هضمی و مقدار تولید گاز های متان و دی اکسید کربن حاصل از تخمیر برخی اقلام خوراکی در شرایط آزمایشگاهی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24(4), 163-175.

MLA

افشار حمیدی, بهرام , , پیرمحمدی, رسول , و منصوری, هرمز . "اثر پودر گیاه آویشن بر فراسنجه های هضمی و مقدار تولید گاز های متان و دی اکسید کربن حاصل از تخمیر برخی اقلام خوراکی در شرایط آزمایشگاهی", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24, 4, 1394, 163-175.

HARVARD

افشار حمیدی, بهرام, پیرمحمدی, رسول, منصوری, هرمز. (1394). 'اثر پودر گیاه آویشن بر فراسنجه های هضمی و مقدار تولید گاز های متان و دی اکسید کربن حاصل از تخمیر برخی اقلام خوراکی در شرایط آزمایشگاهی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24(4), pp. 163-175.

CHICAGO

بهرام افشار حمیدی , رسول پیرمحمدی و هرمز منصوری, "اثر پودر گیاه آویشن بر فراسنجه های هضمی و مقدار تولید گاز های متان و دی اکسید کربن حاصل از تخمیر برخی اقلام خوراکی در شرایط آزمایشگاهی," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 24 4 (1394): 163-175,

VANCOUVER

افشار حمیدی, بهرام, پیرمحمدی, رسول, منصوری, هرمز. اثر پودر گیاه آویشن بر فراسنجه های هضمی و مقدار تولید گاز های متان و دی اکسید کربن حاصل از تخمیر برخی اقلام خوراکی در شرایط آزمایشگاهی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1394; 24(4): 163-175.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب