• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

اثر اسید سیتریک و فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ایلئومی و فعالیت آنزیمی سرم خون جوجه های گوشتی

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

موضوعات

  • فیزیولوژی دام و طیور

عنوان مقاله [English]

Effect of citric acid and microbial phytase on ileal digestibility and serum enzyme activity in blood of broiler chickens

پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 23، شماره 1 - شماره پیاپی 1
خرداد 1392
صفحه 57-71

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 592.17 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 12 دی 1389
  • تاریخ بازنگری: 03 مهر 1390
  • تاریخ پذیرش: 12 شهریور 1391

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,221
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,154

APA

. (1392). اثر اسید سیتریک و فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ایلئومی و فعالیت آنزیمی سرم خون جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23(1), 57-71.

MLA

. "اثر اسید سیتریک و فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ایلئومی و فعالیت آنزیمی سرم خون جوجه های گوشتی", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23, 1, 1392, 57-71.

HARVARD

. (1392). 'اثر اسید سیتریک و فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ایلئومی و فعالیت آنزیمی سرم خون جوجه های گوشتی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23(1), pp. 57-71.

CHICAGO

, "اثر اسید سیتریک و فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ایلئومی و فعالیت آنزیمی سرم خون جوجه های گوشتی," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 23 1 (1392): 57-71,

VANCOUVER

. اثر اسید سیتریک و فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ایلئومی و فعالیت آنزیمی سرم خون جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1392; 23(1): 57-71.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب