• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

تاثیر واریته و میزان تفت دادن بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تخمیری و فیزیکی دانه جو با استفاده از روش تولید گاز

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

  • سمیرا سروری
  • علی حسین‌خانی
  • اکبر تقی زاده
  • حسین جان محمدی
  • حسین دقیق کیا
  • حمید محمدزاده

عنوان مقاله [English]

The effects of variety and time of roasting on chemical composition and estimate fermentation and physical parameters of barley grain using invitro gas production technique

نویسندگان [English]

  • S S
  • A H
  • A T
  • H J
  • H D
  • H M
پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 25، شماره 3 - شماره پیاپی 3
آذر 1394
صفحه 1-12

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 681.27 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 10 آذر 1394
  • تاریخ پذیرش: 10 آذر 1394

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,601
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,667

APA

سروری, سمیرا , حسین‌خانی, علی , تقی زاده, اکبر , جان محمدی, حسین , دقیق کیا, حسین و محمدزاده, حمید . (1394). تاثیر واریته و میزان تفت دادن بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تخمیری و فیزیکی دانه جو با استفاده از روش تولید گاز. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(3), 1-12.

MLA

سروری, سمیرا , , حسین‌خانی, علی , , تقی زاده, اکبر , , جان محمدی, حسین , , دقیق کیا, حسین , و محمدزاده, حمید . "تاثیر واریته و میزان تفت دادن بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تخمیری و فیزیکی دانه جو با استفاده از روش تولید گاز", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25, 3, 1394, 1-12.

HARVARD

سروری, سمیرا, حسین‌خانی, علی, تقی زاده, اکبر, جان محمدی, حسین, دقیق کیا, حسین, محمدزاده, حمید. (1394). 'تاثیر واریته و میزان تفت دادن بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تخمیری و فیزیکی دانه جو با استفاده از روش تولید گاز', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(3), pp. 1-12.

CHICAGO

سمیرا سروری , علی حسین‌خانی , اکبر تقی زاده , حسین جان محمدی , حسین دقیق کیا و حمید محمدزاده, "تاثیر واریته و میزان تفت دادن بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تخمیری و فیزیکی دانه جو با استفاده از روش تولید گاز," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25 3 (1394): 1-12,

VANCOUVER

سروری, سمیرا, حسین‌خانی, علی, تقی زاده, اکبر, جان محمدی, حسین, دقیق کیا, حسین, محمدزاده, حمید. تاثیر واریته و میزان تفت دادن بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تخمیری و فیزیکی دانه جو با استفاده از روش تولید گاز. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1394; 25(3): 1-12.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب