• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیرۀ غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

  • سجاد محب‌علی
  • محمد سالار معینی

عنوان مقاله [English]

Effect of adding different levels of black mustard seed to diet on growth performance, blood metabolites and meat quality of Japanese quails

نویسندگان [English]

  • S M
  • M S
پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 25، شماره 3 - شماره پیاپی 3
آذر 1394
صفحه 119-131

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 725.72 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 10 آذر 1394
  • تاریخ پذیرش: 10 آذر 1394

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,526
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,322

APA

محب‌علی, سجاد و سالار معینی, محمد . (1394). بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیرۀ غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(3), 119-131.

MLA

محب‌علی, سجاد , و سالار معینی, محمد . "بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیرۀ غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25, 3, 1394, 119-131.

HARVARD

محب‌علی, سجاد, سالار معینی, محمد. (1394). 'بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیرۀ غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(3), pp. 119-131.

CHICAGO

سجاد محب‌علی و محمد سالار معینی, "بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیرۀ غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25 3 (1394): 119-131,

VANCOUVER

محب‌علی, سجاد, سالار معینی, محمد. بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیرۀ غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1394; 25(3): 119-131.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب