محبعلی, سجاد و سالار معینی, محمد . (1394). بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیرۀ غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(3), 119-131.
MLA
محبعلی, سجاد , و سالار معینی, محمد . "بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیرۀ غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25, 3, 1394, 119-131.
HARVARD
محبعلی, سجاد, سالار معینی, محمد. (1394). 'بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیرۀ غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(3), pp. 119-131.
CHICAGO
سجاد محبعلی و محمد سالار معینی, "بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیرۀ غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 25 3 (1394): 119-131,
VANCOUVER
محبعلی, سجاد, سالار معینی, محمد. بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیرۀ غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1394; 25(3): 119-131.