• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

تاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی علوفه سورگوم سیلو شده

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

  • سهیلا شبخوان
  • مسلم باشتنی
  • حسین نعیمی پور یونسی

عنوان مقاله [English]

Effect of using molasses and whey‌ on nutritional value and some qualitative characteristics of forage sorghum silage

نویسندگان [English]

  • S Sh
  • M B
  • H N
پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 26، شماره 1 - شماره پیاپی 1
اردیبهشت 1395
صفحه 27-41

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 846.84 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 29 اردیبهشت 1395
  • تاریخ پذیرش: 29 اردیبهشت 1395

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,343
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,106

APA

شبخوان, سهیلا , باشتنی, مسلم و نعیمی پور یونسی, حسین . (1395). تاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی علوفه سورگوم سیلو شده. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26(1), 27-41.

MLA

شبخوان, سهیلا , , باشتنی, مسلم , و نعیمی پور یونسی, حسین . "تاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی علوفه سورگوم سیلو شده", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26, 1, 1395, 27-41.

HARVARD

شبخوان, سهیلا, باشتنی, مسلم, نعیمی پور یونسی, حسین. (1395). 'تاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی علوفه سورگوم سیلو شده', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26(1), pp. 27-41.

CHICAGO

سهیلا شبخوان , مسلم باشتنی و حسین نعیمی پور یونسی, "تاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی علوفه سورگوم سیلو شده," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26 1 (1395): 27-41,

VANCOUVER

شبخوان, سهیلا, باشتنی, مسلم, نعیمی پور یونسی, حسین. تاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی علوفه سورگوم سیلو شده. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1395; 26(1): 27-41.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب