شبخوان, سهیلا , باشتنی, مسلم و نعیمی پور یونسی, حسین . (1395). تاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی علوفه سورگوم سیلو شده. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26(1), 27-41.
MLA
شبخوان, سهیلا , , باشتنی, مسلم , و نعیمی پور یونسی, حسین . "تاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی علوفه سورگوم سیلو شده", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26, 1, 1395, 27-41.
HARVARD
شبخوان, سهیلا, باشتنی, مسلم, نعیمی پور یونسی, حسین. (1395). 'تاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی علوفه سورگوم سیلو شده', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26(1), pp. 27-41.
CHICAGO
سهیلا شبخوان , مسلم باشتنی و حسین نعیمی پور یونسی, "تاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی علوفه سورگوم سیلو شده," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26 1 (1395): 27-41,
VANCOUVER
شبخوان, سهیلا, باشتنی, مسلم, نعیمی پور یونسی, حسین. تاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی علوفه سورگوم سیلو شده. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1395; 26(1): 27-41.