• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای ورمی‌کمپوست حاصل از محتویات شکمبه‌ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

  • کیان صادقی
  • اکبر تقی زاده
  • صادق علیجانی
  • فرهاد پرنیان

عنوان مقاله [English]

Determination of chemical compositions and nutritive values of the vermicompost produced by the rumen content supplementing with cattle dung, oyster mushroom (Pleurotus pulmonarius) and vegetable waste

نویسندگان [English]

  • k s
  • a t
  • S A
  • F P
پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 26، شماره 1 - شماره پیاپی 1
اردیبهشت 1395
صفحه 105-117

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 1.42 M

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 29 اردیبهشت 1395
  • تاریخ پذیرش: 29 اردیبهشت 1395

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,937
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,548

APA

صادقی, کیان , تقی زاده, اکبر , علیجانی, صادق و پرنیان, فرهاد . (1395). تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای ورمی‌کمپوست حاصل از محتویات شکمبه‌ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26(1), 105-117.

MLA

صادقی, کیان , , تقی زاده, اکبر , , علیجانی, صادق , و پرنیان, فرهاد . "تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای ورمی‌کمپوست حاصل از محتویات شکمبه‌ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26, 1, 1395, 105-117.

HARVARD

صادقی, کیان, تقی زاده, اکبر, علیجانی, صادق, پرنیان, فرهاد. (1395). 'تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای ورمی‌کمپوست حاصل از محتویات شکمبه‌ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26(1), pp. 105-117.

CHICAGO

کیان صادقی , اکبر تقی زاده , صادق علیجانی و فرهاد پرنیان, "تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای ورمی‌کمپوست حاصل از محتویات شکمبه‌ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26 1 (1395): 105-117,

VANCOUVER

صادقی, کیان, تقی زاده, اکبر, علیجانی, صادق, پرنیان, فرهاد. تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای ورمی‌کمپوست حاصل از محتویات شکمبه‌ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1395; 26(1): 105-117.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب