حسینزاد, جواد و پاکروح, پریسا . (1395). تحلیل شکست ساختاری در ترجیحات مصرفکنندگان گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26(1), 175-186.
MLA
حسینزاد, جواد , و پاکروح, پریسا . "تحلیل شکست ساختاری در ترجیحات مصرفکنندگان گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26, 1, 1395, 175-186.
HARVARD
حسینزاد, جواد, پاکروح, پریسا. (1395). 'تحلیل شکست ساختاری در ترجیحات مصرفکنندگان گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26(1), pp. 175-186.
CHICAGO
جواد حسینزاد و پریسا پاکروح, "تحلیل شکست ساختاری در ترجیحات مصرفکنندگان گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26 1 (1395): 175-186,
VANCOUVER
حسینزاد, جواد, پاکروح, پریسا. تحلیل شکست ساختاری در ترجیحات مصرفکنندگان گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1395; 26(1): 175-186.