• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
    • پیوندهای مفید
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

تحلیل شکست ساختاری در ترجیحات مصرف‌کنندگان گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران

نویسندگان

  • جواد حسین‌زاد
  • پریسا پاکروح

عنوان مقاله [English]

Analysis of the structural changes in consumer preferences of red meat and chicken meat in Iran

نویسندگان [English]

  • J H
  • P P
پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
دوره 26، شماره 1 - شماره پیاپی 1
اردیبهشت 1395
صفحه 175-186

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 1.17 M

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 03 خرداد 1395
  • تاریخ پذیرش: 03 خرداد 1395

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,210
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,434

APA

حسین‌زاد, جواد و پاکروح, پریسا . (1395). تحلیل شکست ساختاری در ترجیحات مصرف‌کنندگان گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26(1), 175-186.

MLA

حسین‌زاد, جواد , و پاکروح, پریسا . "تحلیل شکست ساختاری در ترجیحات مصرف‌کنندگان گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران", پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26, 1, 1395, 175-186.

HARVARD

حسین‌زاد, جواد, پاکروح, پریسا. (1395). 'تحلیل شکست ساختاری در ترجیحات مصرف‌کنندگان گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران', پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26(1), pp. 175-186.

CHICAGO

جواد حسین‌زاد و پریسا پاکروح, "تحلیل شکست ساختاری در ترجیحات مصرف‌کنندگان گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران," پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26 1 (1395): 175-186,

VANCOUVER

حسین‌زاد, جواد, پاکروح, پریسا. تحلیل شکست ساختاری در ترجیحات مصرف‌کنندگان گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 1395; 26(1): 175-186.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • 775952f84a7dd1c 1397-02-03

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب