کلیدواژه‌ها = افزودنی میکروبی
تأثیر افزودنی میکروبی و ملاس بر ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی برگ خرمای سیلو شده با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 03 شهریور 1403

10.22034/as.2023.52152.1668

پریسا فرجی؛ حمید پایا؛ اکبر تقی زاده؛ حمید محمدزاده؛ آرش جوانمرد


اثر افزودنی باکتریایی و پری‌بیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی سیلاژ ذرت

دوره 27، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 173-188

سیما علایی باهر؛ حمید محمدزاده؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسینخانی